Anlaşılması zor bir insan mısınız ?

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü

Anlaşılması zor bir insan mısınız ?

• Evet

Kullanılan: 9 20.9%
  • Hayır

Kullanılan: 12 27.9%
  • Bazen

Kullanılan: 16 37.2%
  • Diger

Kullanılan: 6 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    43
Sorun bende değil, sorun bana "seninle anlaşılması çok zor" diyenlerde :D

Ahh kanka hangisinden başlasamki ?:D şimdi ben bi anlatmaya başlasam destan olur bilirsin beni:D Zor değilsinde çohhhh inatsın kanka öyle böyle değil yani bazen beni zıvanadan çıkarıyorsun bereket çabuk sakinleşiyorum:D o değilde kanka Sevgiln sana nasıl tahammül ediyor?:D

Ahh kanka hangisinden başlasamki ?:D şimdi ben bi anlatmaya başlasam destan olur bilirsin beni:D Zor değilsinde çohhhh inatsın kanka öyle böyle değil yani bazen beni zıvanadan çıkarıyorsun bereket çabuk sakinleşiyorum:D o değilde kanka Sevgiln sana nasıl tahammül ediyor?:D

:haha: melekgibi kzm beeee inatms aslaaa ustume dahi almyom:D sevglm tahammul etmiyo susturuyo beni :zuha:

:haha: melekgibi kzm beeee inatms aslaaa ustume dahi almyom:D sevglm tahammul etmiyo susturuyo beni :zuha:
Nee???? :D içtiğim şeyde boğazımda kaldı allah kahretmesin insan kendini nasılda bilmez şaşkınım:olamazz: aferin sevgiline bencede hiç tahammül etmesin sana ,seni hep sustursun ohh olsun sana:hih:

Bazı zamanlar kendi kabuğuma çekilirim, suskunlaşırım.
İşte o kabuğuma çekildiğim zamanlar da beni anlayabilene aşk olsun.
Ama onun dışında pekte gizemli biri olmadığım için, anlaşılmam da kolay olur.

Karışık değilim çok net ve düzüm.

Anketi geri alabilir miyim? Yok ya! Aslında anlıyor çoğu. Kendimizi anlaşılmaz sanmışız mercimek beynimizle hepsi bu!

Genelde kolay anlaşılır bir insanımdır ama bazen anlaşılması zor olabiliyorum.

Geri