Anlaşılması zor bir insan mısınız ?

Konu sahibi son olarak 2607 gün önce görüldü

Anlaşılması zor bir insan mısınız ?

• Evet

Kullanılan: 9 20.9%
  • Hayır

Kullanılan: 12 27.9%
  • Bazen

Kullanılan: 16 37.2%
  • Diger

Kullanılan: 6 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    43
düşüncem dilimde beni anlayamayan insan aptaldır..

anlaşılması zor değilimde , yanlışanlaşılması kolayım mesela

Kendimi anlatmadan, anlasilmayi beklerim. Anlasilmadikca uzaklasirim. Zor bence.

değilim bence. anlamak isteyen birine karşı hele...

Evet, anlaşılması gerçekten zor biriyim. Zorluktan da ziyade herkese açamıyorum kalbimi.. Kendimce duvarlarım var. Herkes yıkamaz o duvarları.. Çoğu insan sadece tanımasını, bilmesini istediğim kadar tanır.. O kadarını hak eder..

bilmem ki çevremdekilere sormak lazım. ama ben biraz kierkegaard'çıyım. "insan sadece başkaları için değil, kendi için de bir gizem olmalı." yani anlaşılmaz olmanın aslında teoride çok kötü bir yanı yok. insan kendini bile anlayamıyor zaman zaman. yine sorenciyim "beni bir kere etiketlersen beni yok sayarsın" çok anlamaya, tanımlamaya gerek yok.

Son düzenleme:
Gerçekte ne düşündüğümü, birşeyi neden yazdığımı söylediğimi ve yaşamda ki misyonumu sadece beni hisseden birisine söylebilirim beni sadece beni hisseden birisi anlar. Hiç bir duyguyu tatmamış tecrübe edinmemiş insanların beni anlaması çok zor.

Kaliteli, seviyeli ve mantıklı insanlarla kolay anlaşırım ancak seviyesiz, cahilliğinin farkında olmayan insanları sevmem ve uzak dururum.

Geri