Anlaşamayan Burçlar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
skjh bi panikledim….
Lefty Hnm sizi tenzih etmeyi unutmuşum…. o ikizler düşmanı kötü kalpli bi akrepti ….. siz öyle misiniz ne kadar kararında ve güzel anlaşıyoruz… günaydın efendim…..

Günaydın!:kalp::bahar:

Renkler de Galatasaray rengi gibi oldu ancak neyse bu seferlik öyle olsun.:)

Teraziler ile iyi anlaşırım işi akrep bozuyor… bi ara buradan akrep burçlu bir şahıs burcu mu sordu ikizler diyince “bk gibi” demişti skj akrep sevmem…….

Akrepler aslında kibar ve dengeli olur. Hiç hakaret ettiklerine rastlamadım ama bazıları sinsidirler. Yüzüne konuşmaz arkandan konuşabilir. Ben de yükselenimi öğrendiğimde biraz üzülmüştüm. Terazi ve akrep çok zıt burçlar. Yükselenin tek etkisi de ilk tanışma esnasında görüneni yansıtırmış, onun dışında akrebin karakter özelliklerini almıyormuş. 🤗

Hangi akrep yazdı onu sana ya hdjdh ben ikizler çok severim, en sevdiğim ve eğlendiğim burç ikizler olabilir kfjf kızımın burcu terazi ve yükseleni akrep… umudum yükseleninden… anna’cığımım doğum günü yaklaşıyor ve unutmayalım diye ikizler olduğunu sürekli gündemde tutuyor… bugün itibariyle bu forumun jfjf

Son düzenleme:
Koç -ikizler
Boğa-ikizler
İkizler - ikizler
Yengeç -ikizler
Aslan - ikizler
Başak - ikizler
Akrep - ikizler
Terazi - ikizler
Yay - ikizler
Oğlak- ikizler
Kova - ikizler
Balık - ikizler

İkizler anlaşmak istemiyorsa geçmiş olsun……

ya ben de balık burcu "yine" kimlere yaranamamış diye girdim
gündem ikizlermiş
peeeh
en uzun ve en etkileyici iki ilişkimin ikizler olduğunu belirtirim
çok çektirdiler çoookkk.
(sorun kesin bende.)

burçların yükseleni düşenini nasıl biliyorsunuz ya
merakımdan değil de bir gün bir hanımefendi sorarsa... cahil kalmayayım.
:)

Hangi akrep yazdı onu sana ya hdjdh ben ikizler çok severim, en sevdiğim ve eğlendiğim burç ikizler olabilir kfjf kızımın burcu terazi ve yükseleni akrep… umudum yükseleninden… anna’cığımım doğum günü yaklaşıyor ve unutmayalım diye ikizler olduğunu sürekli gündemde tutuyor… bugün itibariyle bu forumun jfjf

Buranın bana bize göre olmadığını sksj ya söylerim çok tanıdığın biri slsk kıl akrepti…
Larim biliyorsun ki yay ve ikizler uyumu inanılmaz… zaten bizden de belli değil mi…

ya ben de balık burcu "yine" kimlere yaranamamış diye girdim
gündem ikizlermiş
peeeh
en uzun ve en etkileyici iki ilişkimin ikizler olduğunu belirtirim
çok çektirdiler çoookkk.
(sorun kesin bende.)

burçların yükseleni düşenini nasıl biliyorsunuz ya
merakımdan değil de bir gün bir hanımefendi sorarsa... cahil kalmayayım.
:)

Bu konuda büyücü Nyctophilia çok iyi anlardı… doğum saatine yılına vs bakıp çıkartıyordu… gerçi kendinde yapabiliyorsun.

Geri