koarilseva
Üye
bu ikizlerden ne istiyosunuz kardeşim siz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin ikizler olman beni çok mutsuz ediyorbu ikizlerden ne istiyosunuz kardeşim siz
topuklarindan kurşunlarım seniSenin ikizler olman beni çok mutsuz ediyor
Hoyratlığın da canımı sıkıyortopuklarindan kurşunlarım seni
bütün bunlara çok seviniyorumHoyratlığın da canımı sıkıyor
Aynı burçtan bende de var ve ne hissettiğini biliyorum……. sevinmiyorsun……bütün bunlara çok seviniyorum
senin alçalanın deccal ondandirAynı burçtan bende de var ve ne hissettiğini biliyorum……. sevinmiyorsun……
Yoo.senin alçalanın deccal ondandir
İKİZLERİ RAHAT BIRAK
Hangi Akrepmiş o?Teraziler ile iyi anlaşırım işi akrep bozuyor… bi ara buradan akrep burçlu bir şahıs burcu mu sordu ikizler diyince “bk gibi” demişti skj akrep sevmem…….
Hangi Akrepmiş o?![]()
skjh bi panikledim….
Lefty Hnm sizi tenzih etmeyi unutmuşum…. o ikizler düşmanı kötü kalpli bi akrepti ….. siz öyle misiniz ne kadar kararında ve güzel anlaşıyoruz… günaydın efendim…..

Günaydın!
Renkler de Galatasaray rengi gibi oldu ancak neyse bu seferlik öyle olsun.![]()
Benim adayım Ali Koç ancak Aziz Yıldırım da kabulümdür.Güzel oldu … bu arada fb de başkan adayınız kim
Ali koç ne alaka lefty hnm… onu unut artık bitti gitti o… ben de Hakan safiyi tutuyorum…..Benim adayım Ali Koç ancak Aziz Yıldırım da kabulümdür.![]()
Teraziler ile iyi anlaşırım işi akrep bozuyor… bi ara buradan akrep burçlu bir şahıs burcu mu sordu ikizler diyince “bk gibi” demişti skj akrep sevmem…….
Koç -ikizler
Boğa-ikizler
İkizler - ikizler
Yengeç -ikizler
Aslan - ikizler
Başak - ikizler
Akrep - ikizler
Terazi - ikizler
Yay - ikizler
Oğlak- ikizler
Kova - ikizler
Balık - ikizler
İkizler anlaşmak istemiyorsa geçmiş olsun……
Hangi akrep yazdı onu sana ya hdjdh ben ikizler çok severim, en sevdiğim ve eğlendiğim burç ikizler olabilir kfjf kızımın burcu terazi ve yükseleni akrep… umudum yükseleninden… anna’cığımım doğum günü yaklaşıyor ve unutmayalım diye ikizler olduğunu sürekli gündemde tutuyor… bugün itibariyle bu forumun jfjf
ya ben de balık burcu "yine" kimlere yaranamamış diye girdim
gündem ikizlermiş
peeeh
en uzun ve en etkileyici iki ilişkimin ikizler olduğunu belirtirim
çok çektirdiler çoookkk.
(sorun kesin bende.)
burçların yükseleni düşenini nasıl biliyorsunuz ya
merakımdan değil de bir gün bir hanımefendi sorarsa... cahil kalmayayım.
![]()