Anlaşamadığın birini değiştirmeye çalışır mısın?

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
bu dediğine katılabilirdim bir kaç yıl önce ama ben bencil olmanın fedakar olmaktan, iyi insan rolünden daha evla olduğunu gördüm anladım.
ama yine de hanincilik kazansin istiyorum
Iki gram inaniyorsam su yazdiklarina, asla konusmazdim seninle .ddddd

Edri yine napmış dedim. Boş yapmış. Skkjsk

çok yorar bence hiç gerek yok
anlaşabildiğin frekansı yakaladığın kişilerle olmak müq

boşa çaba, kimse değişmez. hem ne gerek var? herkesi olduğu gibi kabul etmeli ya da uzak durmalı….

Anlaşamadiklarim bazen en sevdiklerim oluyor anlastiklarim sıkıcı

değiştirmem, uzak dururum. Ama beni değiştirmek isteyen insanlar bana daha çok yanaşıyor, hasta mısınız olm siz? :d

Son düzenleme:
anlaşamıyorsam anlaşamadığım olarak kalır. anlaşacağım diye hiç uğraşamam…

Ortak noktada buluşabilmek adına ve işlerin yürüyebilmesi için elimden geleni yaparım. Hareketlerini değiştirmezse de bunun sonu kapı dışarı olacaktır eninde sonunda.

Anlaşamadığım birinin hayatımda olmasının sebebi eğer zorunlu ise (kardeş, anne ve baba gibi birinci derece ise) olduğu gibi kabullenmek zorunda olurum. Ama zamanla değişmesi ve kendisinin de ayak uydurmasını sağlarım. Ancak iş arkadaşı, mahalle arkadaşı ve akraba gibi birinci derecenin üstü bir yakınlık ise değiştirmem. Herkesin kendisine göre hayat biçimi, düşünceleri ve yaşam tarzı vardır. Kişinin bu oturmuş olan özellikleri değiştirilmez sadece baskılanabilir. O yüzden değiştirmeye çalışmadığım gibi kabullenmem ve bağı kesmeye çalışırım.

Benimle anlaşamayan da ne bileyim...Neyse,akışına bırakırım.

Geri