Anlam veremiyorum verebilen buyursun

Konu sahibi son olarak 3946 gün önce görüldü
Neden ki :?
Şimdi hayatımda sürekli karşıloaştığım bir durum var nedir ne değildir yada ben nerde hata yapıyorum bilemiyorum.Siz sayın forum üyelerini sormak istiyorum.
Bu biraz ergen muhabbeti olsa da çok gariptir başımdan bi 10 11 defa geçmiştir.
Şimdi söle çok fazla birinden hoşlanan veya herkesten hoşlanan bir tip değilim ama hoşlandığımda bütün alemim o oluveriyor.Bundan 8 ay kadar önce eskiden aynı iş yerinde çalıştığım ama daha sonra ayrılan bir kızla karşılaşştık otobuste ole normalde muahbbetim olmamasına karşın konuştuk.nasılsın ne yapıyorsun tarzında neyse daha sonra nerden aklıma geldi bilmiyorum ben bu kızı face ekledim.Neyse biz bunla 6-7 ay yazıştık felan sonra bunun doğum günü geldi çattı ben buna çiçek gönderdim bu hoşuna gittiğini belirten ifadeler kullandı tşk msj v.s sonra ben buna senden hoşlanmadığımı anlaşsındır şeklinde başlayan bir çümle ile ona karşı hsisettiklerimi anlattım.Cevap çok kibarsın .vs. ama ben sana karşı böle bir şey hissetmiyorum şeklinde bir msj. Neyse olabilir diyorum.ama bundan daha önce aynı şekilde bir kurs vasıtası ile tanıştığım ve arkadaş olarak gördüğüm ve gerçekten iyi bir olarak tabir ettiğim biri bana sevgisini itiraf etti yani şimdi şöyleki kimi arkadaş satatusune alsam benden hoşlanıyor kimden hoşlansam bana öle bir şey hissetmiyor.Bu yazının başında değim gibi 10 kez 11 kez başıma gelmiştir.Anlayan veya yorumlayabilieçek biri varsa lütfen yarıdım ettsin.

10 - 11 kez mi, türkiyenin aşık olunma kapasitesini tek başına karşılıyon heralde.

kank bak şimdi erkek dediğin kararlı olmalıdır, bi kadını istiyosa onu alana kadar peşini bırakmaz. kadınlar peşinden koşan, çaba gösteren -ki kızı alacam diye de mokunu çıkarma ehehe- erkek isterler. 10 - 11 kez bu durumun başına gelmesi tamamen senin iktidarsızlığından kaynaklanıyor.

problem sende bence, ben kimden hoşlansam benim oluyor :dyg: adsgdjglj

Einstein'ı 99 hataya değil de 1 olasılığa inandığı için tanıyoruz. Meşhur bir sözü vardı, unuttum.

Bence sayılara takılma, durumun süreklilik kazanması sadece senin bakış açınla ilgili..

İstersem alırım uleyyynnn :p
Harbi bence sen kimseden hoşlanma,bırak senden hoşlansınlar sonra belki sende hoşlaşırsın.
Bu ne böyle.

Kız belki seninle bir şey düşünüyordu evet ama düşüncesini degistirebilirdin: p oggy e katiliyorum: )

Bu, böyledir dostum. Çok sevdiğin birini bile "seni seviyorum" deyince kaybedebiliyorsun. Diğer durumlarda da kaybediyorsun ama sevdiğin için kaybetmek başkadır. Onların karaktersizliği bu, sen doğal ve kendin ol. Oyun istersen oyna, kafana göre takıl. Denge çok zor...

bir de "ay bu beni arkadaş görüyomuş bi başkasını deniyeyim." mantığıyla gidersen zamanla değil arkadaş afedersin hıyar olarak görünmeye başlarsın. sonra kızlar sana "ayol senden bi cacık olmaz ayh afakanlar basioo." dediklerinde zoruna gider. o 10 - 11i acilen 2ye 3e düşür. ehehe

ayni söylediklerinizden anladığım kızlar zoru sever düş peşine ikincisi türkiyede baya bir aşık olma kontenjanını doldurmuşum ki başkaları madur.Üçüncü sen kul ol millet seni izlesin ::) arkadaşlar düşünce ve önerileriniz için tşk ederim.
Şimdi Birincisi:Peşine düşmek sanki onu taciz etmek gibi rahatsız etmek gibi geliyor adam olan anlar kız istemiyorum dedi şeklinde yorumluyorum.Bu nedenle bırakıyorum.
İkincisi:Yok ya bu hayatım boyunca başıma gelen tesaduf şeysi oluyor yani kimsenin bişisini aldığım yok :)
Üç :Tam bana göre :) tşk ederim

tabii ki kızlar zoru seviyor kank, bakma sen amerikan filmlerinde tanışalı daha 2 dakika olmasına rağmen çocuğu öpen kıza bizde işler öyle değil bak mesela türk filmlerinde erkek öpmek isteyince kız kaçar ağaç arkalarına saklanır falan erkek kızı saklandığı yerde bulunca öptürür kız.

10 11 nedir ya:d yas kacti senin:d

İllaki birinden hoşlanıp,beraber olacağım diyerekten yola çıkan kimse,bu tip durumlarla karşılaşabilir.

Aşk,sevgi,hoşlanma, kendiliğinden geldiği zaman sağlam temele oturur..

Umarım anlatabilmişimdir.

Geri