Anlam veremediğim bazı doktorlar

Konu sahibi son olarak 2499 gün önce görüldü
Arkadaş bu ne ayrımcılıktır bu nasıl düşünme sistemidir.
Kendileri bağırır cigirir araya hasta almayın diye günde kaç kere kendi hastalarını getirirler.
Ustune üstelik hasta mühim değil kendi yakınları için en iyisini isterler.

hocam hocam [emoji13] diye böyle yalarsanız öyle yaparlar tabi..onun adı doktordur ..sıkıysa benden istesin ey gidimmmm

validemin kulakları çınlasın, özledim

Doktorun iyi de var kötüsü de var ayaklarını da geçmek zorunda olduğunuz bir durum. Öyle bir topluma sahibiz ki, Allah bize Kâbe'nin içinde melek yaratsa, ona insan sureti verse, zemzemle abdest aldırıp Türkiye'ye yollasa, doktor olduktan 1 hafta sonra kafayı yemediyse mucizedir. Geçen ay motosiklet kazası yaptım. Ambulans geldi aldı götürdü. O kırmızı alan varya kırmızı alan... Aman Allah'ım... O melekleri ben orada gördüm işte. Şaşkınlıkla izledim her iki doktorumuzu. Biri erkek, biri kadın. İkisi de gencecik. Öyle bir ortam ki, sağlıklı giren 1 saat sonra psikiyatrlık olur. Bir saniye boşluk yok, sürekli tehlikeli vaka girişi, her kafadan bir ses, her kafadan bir soru, asla rahat bırakmıyor kimse, ben izlemekten yoruldum, onlar ömür veriyorlar. Çıkarken erkek olana dedim ki ya hocam sizin elinizi ayağınızı sabaha kadar öpsek azdır. Çocuk bana "bizimle kavga etmesinler yeter baska bisey istemiyoruz" dedi. Gelinen beklenti eşiği bu. Ya bana herhangi bi çocuğu emanet etseler 10 dakika bakamam sıyırırım. Adamlar kimlerle uğraşıyorlar. Pehhhh. Doktorlar, öğretmenler, polisler... Vallahi zor meslek gurupları bunlar.

Geri