Anladım ki......

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Çok şey öğreniyoruz sonra da öğrendiklerinizi unutup yine hatalar yapıyoruz. Güzel ciddi konuları konuşmak Onlar hakkında yorumlar yapmak Fikir yürütmek beyni çalıştırır bunu herkes biliyor. Ama işte her zaman her ortamda olmuyormuş bunlar bazen boş boş konuşmak gevezelik yapmak gerekiyormuş herhalde. Bu fikir bana Ne kadar itici gelse de demek ki genelin ihtiyacı olan bu. Hayır arkadaş bazen kendi kendime düşünüyorum söylediğinde de haklı oluyorsun İşin garip tarafı. Öyle dışarıda birebir değil ama başkalarının yanında konuşmaya başladıklarında öyle düşünceler öyle fikirler öyle şeyler söylüyor ki insan sanırsın ki çok büyük şirketlerin sahibi çok büyük ekonomi bilen bir şahıs çok önemli birisi insanların yanında o kadar çok şeyi konuşuyor ki gören Allah Allah helal olsun Ne kadar bilgili insan diyor adeta. Gelgelelim iş kendi başına kaldığında susmayı bile beceremiyor bu insan fikir diyorsun Aman boş ver diyor şunu Nasıl yapalım diyorsun ama ne uğraşacağım diyor yani gelecek hakkında bir fikri yok ama boş teneke hesabı vurdukça ses geliyor. Akşamları Yapacak bir işim olmadığından dolayı internette chat sayfalarında bakınıyorum belki bir şeyler görürüm öğrenirim diye ama ne alakası var Havadan sudan Hiç alakası olmayan konularda başka bir şey konuşulmuyor Hatta felsefe odalarında bile goygoy yapılıyor bunu söyleyince de sen sıkıcı sevimsiz birisi oluyorsun. Bilmiyorum kendime mutlaka bir güzel uğraş bulmalıyım kendimi geliştireceğim.

Mainstream diyorlar buma Kamil abi.
Sanal dünyanin realina hos geldin.

Sahte üyelik açan şahıslara çözüm bulunmadığı sürece, sanalda belli bir kaliteyi yakalamak çok zor çünkü ip numarasını saklayıp ağzına geleni yazandan tutun da bilmediği konuda, okuduğu 3-5 kitapla ahkam kesen tipler var. Kadın üyelere asılmak için çoklu hesap kullanan, acınası tipleri saymıyorum bile...

Günlük yaşamda ise çok yakından tanımadığım insanlar dışında çevremi sınırlı tutuyorum ya da mecbur kaldığım durumlar olursa fazla muhabbete girmemeye çalışıyorum.

Sıkıcı, sevimsiz biri gibi görünmeniz çok normal @kamil0920 çünkü o şahısların sanal platformları kullanma amacı çok başka.

Sahte üyelik açan şahıslara çözüm bulunmadığı sürece, sanalda belli bir kaliteyi yakalamak çok zor çünkü ip numarasını saklayıp ağzına geleni yazandan tutun da bilmediği konuda, okuduğu 3-5 kitapla ahkam kesen tipler var. Kadın üyelere asılmak için çoklu hesap kullanan, acınası tipleri saymıyorum bile...

Günlük yaşamda ise çok yakından tanımadığım insanlar dışında çevremi sınırlı tutuyorum ya da mecbur kaldığım durumlar olursa fazla muhabbete girmemeye çalışıyorum.

Sıkıcı, sevimsiz biri gibi görünmeniz çok normal @kamil0920 çünkü o şahısların sanal platformları kullanma amacı çok başka.
Dediklerinde haklılık Payı mutlaka vardır seni yadırgamıyorum doğrusun. Ama söylediğim gibi benim herhangi bir sosyal çevrem yok ve burada örene Bildiğim her türlü bilgiye seviniyorum. Boş ver ben şahsen öyle yapıyorum lazım olduğunda açarsın bakarsın öğrenirsin. Gerçi kendimi anlamış da değilim bu kadar şeyi öğrenmek istiyorum ne işime yarayacak sa? Belki bir yerde bir ortamda Sorulur ya da merak edilir ben cevap veririm bu beni sevindirir bu kadar. Bu Garibanın kimseye dert anlatacak hali yok neyse..... çok sevdiğim bir söz var şöyle diyor; Kara taştan su damla damla akar sonra birikir Gümüş bir göl olur, arayan en sonunda Hakkı bulur.! Sevgiyle kal Kendine iyi bak Allah'a emanet ol.

bkz: millet uzaya çıkarken, chat odalarında bir şey öğrenmek
Arkadaşım Forum sayfası chat odası değil Burada dikkat edecek olursan güzel yazılar bilgiler de paylaşılıyor Her neyse ne demişler Sen ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabildiği kadardır.....

Zaten biliyordum Normalde herkes atom mühendisi bütün gün boyunca atom Proton nötron ayrıştırma derdinde Burada sadece kafa dinlemek gerekiyor değil mi......

Geri