Anketlere cevap verirken başka üyelerin verdiği cevapların etkisinde kalırmısınız?

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü

Anketlere cevap verirken başka üyelerin verdiği cevapların etkisinde kalırmısınız?

• Evet

Kullanılan: 1 7.1%
  • Hayır

Kullanılan: 11 78.6%
  • Bazen

Kullanılan: 2 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    14
Hayır, kalmam. Başkalarının verdiği cevaplar beni ilgilendirmez.

Okumuyorum bile.

Genelde hepsini okurum.

Ama bana uygun olanı yazarım.

Hayır hatta çoğunu hiç okumam bile.Neye inanıyorsam onu yazarım.Çoğuna ters gelse bile.

Anket sorularına başkalarının verdiği cevabı genellikle okumadığım için etkilenme söz konusu olmaz. Konu çok dikkat çekiciyse cevapları okurum. Ama buda genelde düşüncemi dile getirdikten sonra olur...

Bilgi - İnanç - Eylem

Ben once yorumumu yaparim, sonra diger uyelerin yorumlarini okurum :D

önce söze bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye sonra saate bakarım kaç olmuş diye

Okumuyorum bile (: ne etkisi

Hayır yazmışlar diye hayır yazıyorum.

Sürekli şaka yapma çabası içinde olanları görüp şakalar da yapıyorum. Komiğim ben.

Hayır ama okuyorum. Çok meraklıyım ben..

Pek değil ama hakim olmadığım konularda yanıldığımı düşündüren yorumlara denk gelip, hak verdiğim ve fikrimi değiştirdiğim olmuştur.

Eskiden once yorumumu yapip sonra okuyordum da, o zaman esprimin benzeri yapilmis oluyor, uzuluyorum... :d
Bu nedenle artik once okuyup sonra yorum yapiyorum ama bende genelde basliga girmeden olusuyor yazacagim sey. Cok etkileyecegini sanmiyorum bu yuzden.

Mesac yazarken hep Galip Tekin ne yazmış diye bakarım, Galip Tekin ne dediyse doğrudur.

Geri