Anketlerde istatistik bozan kararsızlar.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ulan sizi dağıtmadan oran bile veremiyor kimse. Ne gerekli kardeşim sizin karar vermeniz için? Ne olması lazım ha, ne istiyorsun neyi bekliyorsun?

Körü dürtsen gözü açılır lan bunca sene

... çok ayıp ediyorlar.

• Kızgın
Tepkiler: 0
Hocam gerilmissiniz... bi fincan kapayın faliniza bakim.

• Üzgün
Tepkiler: 0
Bu anket bilimsel makalelerdeki anketler. sklj

Konuyu hiç anlamadım sabah sabah ve aklım seçim anketlerine gitti.:)

Suan kendileri Turkiyede 1. parti konumundalar. Oylari AKP’yi dahi geçmiş durumda.

Cogunlugunu iktidar partisinden soguyan kesim olusturuyor sanirim. yüzde 27 gibi bir rakamdan bahsediliyor ki butun Turkiye’nin ahvalini degistirecek bir oran bu.

Bu kitle kendine bir parti bulamadigi takdirde buyuk olasilikla yaridan fazlasi eski partisine oy atacaktir.

E seçim anketi tabi ne anketi olacak.
Sabah yorum yazmıştım fakat sildim, yeniden yazmaya çalışayım.

Anket şirketlerinin tarafsız olduğunu düşünmediğim için kararsızlar için de sundukları sonuçlardan da emin değilim. Kararsızların seçim sonuçlarına etkisi çok büyük fakat kararlı olanlar bile oy kullandığı adaydan emin olamazken, kararsızlar ne yapacak?

Siyasete mesafeliyim son yıllarda çünkü amacının dışına hizmet etmeye başladığını ve insanları çok fazla kutuplaştırdığını düşünüyorum. Bu düşünceme rağmen elbette oy kullanmamazlık da yapmadım. Nitekim sol görüşlü bir aileden geliyorum ve yakın çevrem de ağırlıklı bu yönde fakat dikkatimi çeken bir husus var ki solcular bile kendi arasında birlik sağlayamıyor ve solu doğru temsil eden aday konusunda oldukça kararsızlar, oylarının boşa gittiğini düşünüyorlar. Bu noktadan hareketle, kararsızları nasıl bir araya toplayabilirsin ki? Öyle bir aday olmalı ki hem yenilikçi hem cesur hem de yere sağlam basan, umut vadeden v.s ve böylece insanları kendine çekebilsin. Peki var mı böyle bir aday?

Geri