Anket|Hesabınızda 1 milyon dolar var ama parayı kullanabilmeniz için tek şart, linkte açılan şehirde yaşamak.

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Hesabınızda 1 milyon dolar var ama parayı kullanabilmeniz için tek şart, linkte açılan şehirde yaşam

• Allah Korusun,Bu Ne Be?

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Hesabınızda 1 milyon dolar var ama parayı kullanabilmeniz için tek şart, linkte açılan şehirde yaşamak.

Açılan şehirleri mention olarak gönderiniz.

Para az geldi arttırırsanız bir düşünebilirim

Cuba cikti

Yasarim.

Iban nomubatiyorum.

yanima birini alabilme sartiyla, evet, panama'da yasarim 1 milyon dollarla :p para bitince evime geri donerim

Ulan Bator - Moğolistan.
İlk baktığım şey, bir erkeğe kaç kadın düşüyor :) ve gidiyorum.

Moğolistan'da erkek nüfus azalıyor. 6 kadına bir erkek düşüyor. Erkek sayısının bu kadar az olması yüzünden başlık parası kadınlar için değil erkekler için isteniyor. 45 milyon hayvan, başlık parası için önemli bir kaynak.

Screenshot_20220120-185456.jpg
oo koreli fıstık kızların bebeksi cilt tüyolarını öğrenip forumda yeşillendiririm sizi... iyi anlaşırsanız benimle teknolojik ürün yağdırırım. erkekleri çok çirkin muhtemelen kızları ondan yaşlanmıyor, takmadıkları için hadi bakalım bebeksi olalım. <3

@Sanem hanımcığım böyle boş konularda vakit geçirip zaman harcamak yerine, daha faydalı şeyler yapsan diyorum.
Hani benim hediyeyi örmeye başlasan diyorum, yok ver bir milyon doları falan. Yahu sen ipliğe 100 tl verdin diye tansiyonun düştü..
Seni seviyorum.

Geri