ANKET | Fenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü kim olmalı?

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

Fenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü kim olmalı ?

• Marcelo Gallardo

Kullanılan: 0 0.0%
  • Marcelo Bielsa

• Okan Buruk

Kullanılan: 1 33.3%
  • Joachim Löw

• Tahir Karapınar

• Christoph Daum

• Volkan Demirel,Mehmet Yozgatlı,Mehmet Aurelio ile devam edilsin.

• Yılmaz Vural

• Kullanılan toplam oy
    3
Süper Lig için ismin bir öneminin olduğunu düşünmüyorum çünkü bu ligde planlar sezon sonuna kadar değil yarın sabaha kadar yapılıyor. Sanırım 30 hoca değişti ki bu muhtemelen dünya rekoru. Bu 30 hoca neyi değiştirdi? Hiç. Mesele futbola olan bakışı ve futbol aklını değiştirmekte. Bu lig şu haliyle Bielsa kaldıracak bir lig değil. Bielsa futbolu enfes bir sanat eseri gibidir ama ona ulaşmanın bedeli ağırdır. Takımlarımızdan hangisi bu bedeli göze almaya hazır? Futbolcularımızın hangisi bu değişimi kaldırabilecek kapasitede?

Futbola bakışımızı değiştirdikten sonra bugünü değil yarını değiştirecek bir hoca gerek Fener’e. Ütopik de olsa birkaç adayım var,

Pellegrino Matarazzo
Graham Potter
Roberto De Zerbi

Bu üç hoca da futbolun taktik teknik kısmına ciddi manada takıntılı. Bu hocalara bir zemin hazırlayıp kulübedeki serserilerin kıçına tekmeyi bastıktan sonra Fenerbahçe sadece bugünü değil yarını da kazanmış olur ama önce oyuna olan yaklaşımı ve oyundan beklentiyi değiştirmek gerek.
Graham Potter Östersunds'u çalıştırırken de iyi işler yapıyordu. PL'nin en elit teknik adamlarından birisi bence şuan. Dediğin gibi işin teknik taktik kısmına aşırı kafa yoran bir kişi ve çok sofistike bir teknik adam. Brighton'ın şuan ki lig sıralaması kimseyi yanıltmasın çünkü oyun anlamında çok çok iyiler ki Potter'in takımlarının bunu 90 dakikaya yayması bilinen özellikleri. Ama herşeyden önemlisi bu insanlardan bir anda ellerinde sihirli değnek varmış gibi değişim yapmasini beklemek bu ülkede ki kulüplerin en büyük hatası. Potter 3 maç üst üste kaybedebilir önemli olan o noktada Potter'e sahip çıkıp arkasında durmak.

Listede Alex de Souza'yı göremedim, halbuki Fenerbahçe için çok çekici bir seçenek. Brezilya'da antrenörlük kariyerine başladı birkaç gün önce. Fener isterse sezon sonu gelir. Sergen'e rakip olarak Alex'i görmek istiyorum. Benimki de böyle fantezi.

Graham Potter Östersunds'u çalıştırırken de iyi işler yapıyordu. PL'nin en elit teknik adamlarından birisi bence şuan. Dediğin gibi işin teknik taktik kısmına aşırı kafa yoran bir kişi ve çok sofistike bir teknik adam. Brighton'ın şuan ki lig sıralaması kimseyi yanıltmasın çünkü oyun anlamında çok çok iyiler ki Potter'in takımlarının bunu 90 dakikaya yayması bilinen özellikleri. Ama herşeyden önemlisi bu insanlardan bir anda ellerinde sihirli değnek varmış gibi değişim yapmasini beklemek bu ülkede ki kulüplerin en büyük hatası. Potter 3 maç üst üste kaybedebilir önemli olan o noktada Potter'e sahip çıkıp arkasında durmak.
Brighton'dan ayrılsa başka ingiliz kulübü hemen kapar diye düşünüyorum.Pep Guardiola'nın beğendiği ve övdüğü teknik direktörlerden.
Takım oyununu çok güzel oynuyorlar tam saha baskı ve pas trafiği ile skor yapabiliyorlar.Ama fenerbahçede bu sisteme uyabilecek futbolcu cok az bence.

Birkaç ay içinde yine kovulur. 90ların sonunda gelmişti de kovdular.
Türkiye'de yabancı teknik adam kolay kolay barınamaz. Saha dışındaki futbol ortamını da idare edebilecek biri olmalı, ankette bu duruma en yakın isim Daum. Etkileşim kasmıyorsa bir süredir "Günaydın Türkiye" deyip duruyor zaten.
Bosque, Rijkaard, Aragones ve nicesi kısa sürede kovuldu bu ülkeden.
Fener'in elinde pek yerli aday da kalmadı.
Dolayısıyla tekrar belirteyim, Alex de Souza gelmeli Fener'e. Fener taraftarı nasıl düşünmüyor Alex'i, ilginç.

Benim oğlan olsun , çok güzel taktikler veriyo .p

Birkaç ay içinde yine kovulur. 90ların sonunda gelmişti de kovdular.
Türkiye'de yabancı teknik adam kolay kolay barınamaz. Saha dışındaki futbol ortamını da idare edebilecek biri olmalı, ankette bu duruma en yakın isim Daum. Etkileşim kasmıyorsa bir süredir "Günaydın Türkiye" deyip duruyor zaten.
Bosque, Rijkaard, Aragones ve nicesi kısa sürede kovuldu bu ülkeden.
Fener'in elinde pek yerli aday da kalmadı.
Dolayısıyla tekrar belirteyim, Alex de Souza gelmeli Fener'e. Fener taraftarı nasıl düşünmüyor Alex'i, ilginç.

Fenerbahçe Alex'i şuan için getirmez bence. Alo Emre abinizle çalışacağını DÜŞÜNMÜYORUM.Emre Alex'e emir veremez.Alex'te Emreden Emir almaz.

Brighton'dan ayrılsa başka ingiliz kulübü hemen kapar diye düşünüyorum.Pep Guardiola'nın beğendiği ve övdüğü teknik direktörlerden.
Takım oyununu çok güzel oynuyorlar tam saha baskı ve pas trafiği ile skor yapabiliyorlar.Ama fenerbahçede bu sisteme uyabilecek futbolcu cok az bence.
Graham Potter şuan premier lig de Sean Dyche ile beraber en iyi İngiliz teknik adam olduğu söyleniyor zaten. Brighton'dan ayrılsa bile daha üst sınıf bir takımın yolunu tutar PL'de. Kaldı ki bu gibi adamlar Türkiye de ki çapsız kulüp başkanları ile asla anlaşamazlar. 3 büyük kulübün yöneticileri ve başkanları birbirinden çapsız adamlar, tek dertleri günü kurtarmak.

"kardeşim bielsa hocamı ya ? kaç kupa kazanmış sanki.
city'i yendi diye kendini bir şey sanmasın"

Geri