Anket: Arkadaşlık sitesinde tanıştığınız birisiyle evlilik düşünür müsünüz ?

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü

Anket: Arkadaşlık sitesinde tanıştığınız birisiyle evlilik düşünür müsünüz ?

• Kullanılan toplam oy
    15
internetteki insanlar uzaydan değil. gerçekte tanıştığın insan kendisini tam gizler. ama internetteki insan kendisini özgür hissedip daha farklı gösterebilir. böylece birini daha farklı tanıyabilirsin. ya kendini hiç olmadığı gibi gösterir ya da tam olduğu gibi gösterir. gerçekte ise tam ortada bi şekil alır. bu benim düşüncem. bu yüzden internetten de olur neden olmasın. sanki gerçekten tanışıp evlenince hepsi çok mu iyi oluyo.? Görüyoruz mahkemeler dolu boşanma davasıyla.

İnternetten tanışarak reelde görüştüğünde gerçekten dürüst ve samimi geldiyse ve zamanla gerçekten onu iyi tanıdığına inandıysan neden olmasınki.?

İnsanlar buna göre yargılanır mı ?
Pek tabii evlenilebilir

3.5 milyar kadın var dünyada. ben gidip 2 sql sorgusuna bel bağlayacam? Pehhh.

Abi bende sen gibiyim ya nolcak bizim halimiz.s

Aselsana girek diyorum ama bi haftaya ağzımıza tüp sokarız diye korkuyorum yav ben. Ondan sonra

select * from geberdik where spec="nefesalakyeter"

oluruk.

Hayırlısı be gülüm :cuğaraiçensmiley:

Aselsana girek diyorum ama bi haftaya ağzımıza tüp sokarız diye korkuyorum yav ben. Ondan sonra

select * from geberdik where spec="nefesalakyeter"

oluruk.

Hayırlısı be gülüm :cuğaraiçensmiley:

Aselsana girebilmekte marifet şimdi
hayırlısıylan olmuor bu iş ya gel şirket kuralım birlikte:d

Aselsana girebilmekte marifet şimdi
hayırlısıylan olmuor bu iş ya gel şirket kuralım birlikte:d

Kuralım, ismi sen seç ama gavurca olsun. Şeksi olur gavurca. Profilden yaz ban yemiyek sohbete döndü :D

Yav yolda bulunan yolda kalır olur mu öyle saçmalık. Gelcek beni ailemden isteyecek söz nişan olacak vs öyle heybeye beni almak kolay mı :))?

Geri