Ankara'nın ilk "kedi" konseptli kafesi müşterilerden yoğun ilgi gördü

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Çankaya ilçesinde açılan “Meow Kafe” Ankara’nın kedi temasıyla açılan ilk kafesi olma özelliğini taşıyor. Kafede keyifli vakit geçiren müşteriler, diğer yandan da kedileri besliyor ve onlarla oyun oynuyor.

İşletmeci endüstri mühendisi Sema Büyükkaya Er, kedi konseptiyle bir kafe açmak istediklerini bu fikri 2020’de hayata geçirdiklerini belirtti.

Ziyaretçilerin çok yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını dile getiren Büyükkayaer, “Üç sene öncesine dönsem yine bu işi yapardım. Nefes almamanın sebeplerinden biri bu hayvanlara sahip çıkmakmış ve onlara yardımcı olmakmış. Müşterilere kedileri sahiplenmeleri konusunda da yardımcı oluyorum.” dedi.(AA)

Kaynak

Taiwan ve Tailand bu iki ulkede de kedi kafeler var.Kahve icerken kedi seviyor ve onlarla egleniyorsunuz. : )

ay çok güzelmiş. burada da açılsa @Aze ile gitsek... ondan başka kimseyle gidemem sanıyorum.... arzu korkuyor, ezgi korkuyor, rasko korkuyor (gerçi rasko kuştan da korkuyor djxhf) bir de @Raijin var tabii<3

Yaa ismi bile ne kadar güzel Meow Cafe harika bi konsept olmuş <3
Acil İstanbul'a da açılmalı.

ay çok güzelmiş. burada da açılsa @Aze ile gitsek... ondan başka kimseyle gidemem sanıyorum.... arzu korkuyor, ezgi korkuyor, rasko korkuyor (gerçi rasko kuştan da korkuyor djxhf) bir de @Raijin var tabii<3
Bizim cafe de meow sayılır… Ansızın masalara fırlayan minik köftelerimiz mevcut 4 tane.

Kediden korkan cok insan var yavrum. Ben surekli denk gelince şaşırmıştım. Köpek korkusu hadi bir parça anlarım ama kedi bilemiyorum... bi tane kedi vardı ya twitterda beyaz bir kedi. Sahibi ciddi ciddi yardım istemişti bize hep saldırıyor diye hfjsjdjd öyle kedi ise anlayabiliriz....Güzel düşünülmüş mekan bakalım nasil olacak :**

Hayvanat bahçesinden hangi konuda ayrılıyor?

Dünyada da Türkiye'nin bazı illerinde de bu tarz kafeler var ve açık alanda kediler özgürce dolaşabiliyor veya isterlerse kafe içine de girip istedikleri yerlerde yatıyorlar. Mekanda kalma zorunluluğu bulunmuyor ve yine isterlerse uzaklaşıp hiç gelmeyebilirler.

Hayvan sevmeyen ya da kedi tüyünden rahatsız olanlar için uygun yerler değil ve seven kişiler gitmelidir.

kediler-600x352.jpg

uyuyan-kedi-600x338.jpg

tokyo-kedi-600x393.jpg

kedi-kafe-eskisehir-600x448.jpg

Geri