Ankaragücü, Icardi için TFF'ye gidiyor

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Yahu sen kendi fikrini söylesene . Bırak elalemi. Neden siyah ?

Hala aynı şeyi söylüyorsun, yukarıda yazmışlar bak. Montaj ise çıkar ortaya diye. Sen benim sorumu cevaplasana, daha maç oynanırken hem Galatasaraylı hem Ankaragücü taraftarları nasıl organize oldu da bu tweetleri attılar? Montaj hangi ara yapıldı? Maç oynanırken biri hemen orada telefondan montajladı da internete mi sürdü görüntüyü? Maç oynanırken nasıl attılar bu tweetleri?

Siz de biliyorsunuz gerçek olduğunu. Nesini inkar ediyorsunuz anlamıyorum ki

Hala aynı şeyi söylüyorsun, yukarıda yazmışlar bak. Montaj ise çıkar ortaya diye. Sen benim sorumu cevaplasana, daha maç oynanırken hem Galatasaraylı hem Ankaragücü taraftarları nasıl organize oldu da bu tweetleri attılar? Montaj hangi ara yapıldı? Maç oynanırken biri hemen orada telefondan montajladı da internete mi sürdü görüntüyü? Maç oynanırken nasıl attılar bu tweetleri?

Siz de biliyorsunuz gerçek olduğunu. Nesini inkar ediyorsunuz anlamıyorum ki
Montaj çıkacak siz yine TFF . Yok yine Galatasaray . Yok fetö . O haraketi yapacak , Ankaragücü taraftarı sahaya iner . Neden maç bitimin de çıkmadı bu görüntü ? Maçtan 1 gün sonra patlak verdi bu olay . O görüntüler aynı gün servis edilirdi .

Sen yanında mıydın? Kfjfjjfj montajdır değildir olabilir de sanki yanlarında gibi savunmuyorlar mı? Kfjfnnf

Ben oradaydım böyle aşka montaj derler yaptığına şantaj derler

Montaj çıkacak siz yine TFF . Yok yine Galatasaray . Yok fetö . O haraketi yapacak , Ankaragücü taraftarı sahaya iner . Neden maç bitimin de çıkmadı bu görüntü ? Maçtan 1 gün sonra patlak verdi bu olay . O görüntüler aynı gün servis edilirdi .

Adamların maç esnasında, maç oynanırken tweeti var diyorum hala montaj diyorsun Kim. Seninle daha neyi tartışayım

IMG_0355.jpeg

Bu da Galatasaray taraftarının maçtan hemen sonra attığı tweet

IMG_0356.jpeg

Bu da başkent medyanın paylaşımı

IMG_0354.jpeg

Kanıtların, paylaşımların sonu yok yani 1 tane değil. Gerçi whatsapp profil fotolarının ekran görüntüsünü almayı engelledi paylaşımına olsun biz de ss alırız diye yorum yapan bir takımın taraftarına neyi anlatmaya çalışıyoz:d

Adamların maç esnasında, maç oynanırken tweeti var diyorum hala montaj diyorsun Kim. Seninle daha neyi tartışayım

Ekli dosyayı görüntüle 92724

Bu da Galatasaray taraftarının maçtan hemen sonra attığı tweet

Ekli dosyayı görüntüle 92727

Bu da başkent medyanın paylaşımı

Ekli dosyayı görüntüle 92726
Tamam sizsiniz. Haklı çıkar ortaya. Sonra yine üstünü kapattılar vs şeyler duymak istemiyorum. Maç bitimi hiç bir spor programında ben bu tarz haberler görmedim der ve kapatırım konuyu . Hadi eyvallah

ben İcardi'nin sağ kolu: kesinlikle video gerçek ışık yansımasından dolayı adam önümden geçmeden önce beyazım adam önümden geçtikten sonra siyahım ama her şey tamamen ışık yansımasından dolayı rakip zenci sevdiği için bronzlaşıp öyle avuçluyorum beyaz forma üzerinde siyah elle daha güzel görsünler diye..

ben İcardi'nin sağ kolu: kesinlikle video gerçek ışık yansımasından dolayı adam önümden geçmeden önce beyazım adam önümden geçtikten sonra siyahım ama her şey tamamen ışık yansımasından dolayı rakip zenci sevdiği için bronzlaşıp öyle avuçluyorum beyaz forma üzerinde siyah elle daha güzel görsünler diye..

Maç esnasında atılan tweetler için açıklaman nedir?

Maç esnasında atılan tweetler için açıklaman nedir?
benim için bunların hepsi komplo teorisi
sahada yapamadıklarını dışarda yapmaya çalışıyolar
bunlarla uğraşan yöneticileri bulup spordan uzaklaştırmak lazım

Adamın sucu yok sarı laci görünce anıları depreşmiş hahahahha. Kuşççççuklar merakla ceza alsa da bizşm maçta oynamasa diye ıslak rüyalarda hahahah

mesela videoyu neden stattan biri ya da ankaragücü tarafından biri değil de Burak Kızılhan paylaşıyo
video yayıldıktan sonra neden siliyo
videoyu bu arkadaşın yaptığı söyleniyo https://x.com/ezelbello5/
niye ben yapmadım demiyo da profildeki video designer yazısını siliyo
twitterda biraz gezdim videoyu paylaşan sadece fenerbahçe taraftarı cmzşcöxşcçd
akılları sıra İcardiyi takımdan uzak tutacaklar :d
montaja gerek yok orijinalini buyrun..

IMG_2062.jpeg

Adamın sucu yok sarı laci görünce anıları depreşmiş hahahahha. Kuşççççuklar merakla ceza alsa da bizşm maçta oynamasa diye ıslak rüyalarda hahahah
icardi'ye montaj yapıp, şampiyonluklarını icardi'nin şeyine bağlayanların çaresizlik:

yaptıysa gerekli kurumlar ceza versin. formsuz icardi'yi birkaç maç dinlendirmek iyi gelir. icardi yerine zaha'yı koyarız forvete : )

İcardi dinlenmez
ölüsü yeter bu lige
sahada yürüsün yeter

Video montaj. Peki ya maç esnasında atılan tweetler diye 20 kez yazdım. Adamlara vahiy geldi herhalde. Gaipten bir ses dedi ki, biz maç sonu böyle bir video montajlayacağız, siz de maç anında bu olayla ilgili tweet atın ki gerçekçi olsun.

Video montaj. Peki ya maç esnasında atılan tweetler diye 20 kez yazdım. Adamlara vahiy geldi herhalde. Gaipten bir ses dedi ki, biz maç sonu böyle bir video montajlayacağız, siz de maç anında bu olayla ilgili tweet atın ki gerçekçi olsun.
bunu yaptıklarına inanırım
İcardinin o hareketi yaptığına inanmam
ama Pleskin dediği gibi gerçekten yapmışsa cezasını alsın

bunu yaptıklarına inanırım
İcardinin o hareketi yaptığına inanmam
ama Pleskin dediği gibi gerçekten yapmışsa cezasını alsın

E biz de onu diyoruz zaten, cezasını alsın. Nasıl ki zamanında Nouma, VP, Sadık aldı Icardinin de alması lazım. Biz farklı bişey mi söylüyoruz? Niye saldırganlaşıyorsunuz?

Geri