Ankara'da kitap alınabilecek yerler.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ankara'ya 3-4 günlük bir ziyaretim olacak. Uygun fiyatlarda(fahiş olmayacak) kitap alabileceğim yerler var mı, varsa nereleri önerebilirsiniz?

Tüm Ankaralılar, bu konuda birleşin!

komunist-manifesto-169-yasinda-butun-ulkelerin-iscileri-birlesin-1487663505.jpg

Ve cevap verin lütfen.​

Kendine roman mı? Yeğenine test kitabı mı? :)

Jörmungandr benim kastım ikinci el kitapların olduğuydu yazmayı unutmuşum pardon :)
angie kendime roman alacaktım :)

Türkiye gazetesi ihlas bürolarını tavsiye ederim . Piyasada 200 300 tl fiyatındaki kitaplar 50 75 tlye satılıyor . Hatta kitaplar bedavaya veriliyor

Romanı bilmiyorum ama ben kendime test kitapları almıştım Kızılay’dan.

Bizim gencligimizde olgunlardan alinirdi kitaplar, bir de zafer carsisi geldi aklima. Duruyo dimi buralar genc arkadaslar beni de aydinlatsinlar :nopsrn:

Bağlumu Seyyid abdulhakim arvasi hazretlerini de ziyaret edin . Bana da dua edin

Jörmungandr estağfurullah :) kitap konusunda genelde internette nadirkitap diye bir site var oradan alıyorum ikinci el ve ikinci el kitapçılarda inanılmaz eski ve değerli kitaplar var o yüzden öyle bir yer arıyordum :)
Kitap gönderme konusunda çok teşekkür ederim :)
teksas tombis internetten araştırayım teşekkür ederim :) lanemoje olgunları bir kaç kişiden daha duydum özellikle gideceğim yerlerden biri :) angie kızılaya da giderim 1 günümün tamamını aramakla geçireceğim :)

Bir de moda carsisinin alt katinda bi sahaf hatirliyorum Lawyer, cok guzel bi yerdi insallah duruyordur hala.

Geri