Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla ne ironi yaptım nede güldüm.hemcinslerin işi suladı..kabahat bende değilBu tür şeyler neden normal tartışma konusuymuş gibi algılanıp üzerine konu açılıyor ki bu ne bir tartışma nede ironi yapılabilecek bir şey belli ki ruhsal sağlıklı yerinde olmayan biri
Para ruh sagligini bozuyor arjin hanimcim..bu konuya kocasindan bosanip, maas alan ve imam nikahi ile baska birliktelik yasayan (yeter ki calismadan para gelsin, gurur bizim neyimize misali) kadinlarimiz da eklenebilir...Bu tür şeyler neden normal tartışma konusuymuş gibi algılanıp üzerine konu açılıyor ki bu ne bir tartışma nede ironi yapılabilecek bir şey belli ki ruhsal sağlıklı yerinde olmayan biri sağlıklı biri yapmaz bunu bi kaç lira yol ücreti için diye düşünüyorum
Ruh ve beden bütünlüğü tam olan bir erkeğin sırf toplu taşıma ücreti için bu kılığa girmesi ne bilim çok şaşırtıcı hani kadını bi nebze anlarsın daPara ruh sagligini bozuyor arjin hanimcim..bu konuya kocasindan bosanip, maas alan ve imam nikahi ile baska birliktelik yasayan (yeter ki calismadan para gelsin, gurur bizim neyimize misali) kadinlarimiz da eklenebilir...
Olabilir..belki fantezi yapiyordurRuh ve beden bütünlüğü tam olan bir erkeğin sırf toplu taşıma ücreti için bu kılığa girmesi ne bilim çok şaşırtıcı hani kadını bi nebze anlarsın da
Bu tür eğilimler de ruhsal bozukluk sayılmıyor mu ?Olabilir..belki fantezi yapiyordur
Evet, olaya bu bakis acisindan bakinca haklisiniz arjin hanimcim.Bu tür eğilimler de ruhsal bozukluk sayılmıyor mu ?
Buna şaşırıyorsun ama bedava baklava dağıtıldığında bir dilim baklavayı o da pislik mikrop içinde elle avuçla alıp yemek için birbirini ezen binlerce insan normal mi geliyor?Ruh ve beden bütünlüğü tam olan bir erkeğin sırf toplu taşıma ücreti için bu kılığa girmesi ne bilim çok şaşırtıcı hani kadını bi nebze anlarsın da
İkisi çok farklı eylemler örnek vermiş olduğunuz vaka ki bu zamanda iki dilim baklava için bir birini ezeni görmedim ama böyle düşünecek olursak sizin vermiş olduğunuz örnekteki dar gelirli yoksul kesim evet normal görüyorum yahu çöpten bulduğu ekmeği yiyen insanlar var bu ülkede siz şimdi bir erkeğin kadın kılıpına girmiş olmasını bununla nasıl kıyaskadınız anlamış değilim eşinin ölümünü yasal haklardan mahrum kalmamak için bildirmeyeni de anlarım ama bu kadın klığına girmiş amcayı gerçekten çok zorlanıyorumBuna şaşırıyorsun ama bedava baklava dağıtıldığında bir dilim baklavayı o da pislik mikrop içinde elle avuçla alıp yemek için birbirini ezen binlerce insan normal mi geliyor?
Yani bir insan sürekli bedava minibüs binmek için onu yapacağına ihtimal vermiyorsun ama yukarda verdiğim örnekteki duruma bir dilim baklava için girebildiğini görüyorsun.
Amert abi, iskalanamadin
Gözlerini benden kaçırma diyor şair burada..anlayamadim ne demek istedin
Abi şaka mısın bu ülkede bedava mezar yeri satılsa ülke nüfusu 5 milyona falan iner herkes ölür hâlâ şunu görmedim bunu görmedim diyorsunuzİkisi çok farklı eylemler örnek vermiş olduğunuz vaka ki bu zamanda iki dilim baklava için bir birini ezeni görmedim ama böyle düşünecek olursak sizin vermiş olduğunuz örnekteki dar gelirli yoksul kesim evet normal görüyorum yahu çöpten bulduğu ekmeği yiyen insanlar var bu ülkede siz şimdi bir erkeğin kadın kılıpına girmiş olmasını bununla nasıl kıyaskadınız anlamış değilim eşinin ölümünü yasal haklardan mahrum kalmamak için bildirmeyeni de anlarım ama bu kadın klığına girmiş amcayı gerçekten çok zorlanıyorum