-
-
-
-
-
Olay sonrası hastaneye kaldırılmış. Hayatını kaybetmiş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen kesin beni öldüreceksin kararlısın ;dDoğrudan silahı ateşliyor, Rus ruleti mi yoksa içinde mermi yok mu sanıyordu?
Ee bu Türk ruleti canım allahalahSen kesin beni öldüreceksin kararlısın ;d
Rus ruleti o silahla mı oynanıyor allasen ;d
Barış Manço ben bilirim dinleyim bari..@Yabani de bilir ki bu olaylar tiktokta sıradandır.
Rus ruleti silahı olsa zaten yanında bir ya da birkaç kişi olması gerekir ancak acaba Rus ruleti gibi düşünüp de mermi denk gelmeyecek mi sandı?Sen kesin beni öldüreceksin kararlısın ;d
Rus ruleti o silahla mı oynanıyor allasen ;d
6 patlar degil , elinde beretta tarzi silah var.Rus ruleti silahı olsa zaten yanında bir ya da birkaç kişi olması gerekir ancak acaba Rus ruleti gibi düşünüp de mermi denk gelmeyecek mi sandı?
Yanlışlıkla tetiği çekmiş gibi görünmüyor ve intihar ediyor gibi de değil. Hangi mantıkla tetiği çektiğini anlamak çok zor.
Haber sitelerinden birinde videonun tamamını izledim ve öncesinde silahın bazı parçalarını gösterip yenilenmesi gerektiğini söylüyor. Şarjör kilidinden bahsediyor. Silahın bir parçasını söküp ateşliyor, videonun sonunda dikkat edersen görürsün.6 patlar degil , elinde beretta tarzi silah var.
Ya emniyetin kapali oldugunu zannetti ki dusulen en buyuk hatalardan biridir.
Ya mermiyi agzina surdugunu unuttu
Ya da icinde mermi oldugunu unuttu.
Yani bunu tartisiyor olmamiz gereksiz tabi ama ortada namluya surulmus bir mermi var. Ne cikarirsa cikarsin mekanizma calistigi surece atesler.Haber sitelerinden birinde videonun tamamını izledim ve öncesinde silahın bazı parçalarını gösterip yenilenmesi gerektiğini söylüyor. Şarjör kilidinden bahsediyor. Silahın bir parçasını söküp ateşliyor, videonun sonunda dikkat edersen görürsün.
Evet turk ruleti de varEe bu Türk ruleti canım allahalah