ankara'da aşık olmanın zor olması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ankara sadece Anıtkabir olmasında dolayı güzeldir ve son derece bürokratik bir olgudur.

Burada aşık olmak bürokratik işlemlere tabidir, işte sevecek birini bulacaksınız da, aşık olmak için gerekli belgeleri hazır ettikten sonra ikametgâh ilmuhaberinizle birlikte Tapu ve Kadastro'ya başvuracaksınız filan, sonrasında da bir sürü işlem oradan meclise gidecek onay gelecek ohoo ölme ornitorenkim ölme.

Bu yüzden Ankara'da aşık olmak, zordur.
Ankara'da yaşanmaz arkadaşlar.

sokakta görürseniz aşık olursunuz tabi lbgkgjghfjx

adamlar pavyonda

Ankara’daki üyelere sesleniyorum, o zaman başka bir şehirden birine aşık olun ve onun Ankara’ya taşınmasını sağlayın… Çalışıyor.
her şeyi geçtim "ankara" gibi bir şehre taşınması enişte bey'in ne kadar sevdiğini gösteriyor. arada şov mov yapıyor ama seviyor.

Anıtkabir + ben…..
kesinlikle yaşancak yer değil, mecburiyetler….

oggy'e seni her gece aspavaya götüreceğim diyen bir hanımefendi bile olsa zor... nedeni ankara'da deniz olmadığı gibi fındükta yok. sad so sad

Anıtkabir ve meclis olmasa bir numarası olmayan şehir. Bu saydıklarım olmasa Konya’nın yandan yemişi…

Neyseki aşk şehre göre yaşanmıyor deniz verdiler de yok mu dedik? :P

Aşk, sipariş ile yaşanmıyor ve uygun kişi ile karşılaşıldığında, iki tarafın arasında oluşan çekimden aşkın ilk evreleri kendini belli eder.

Şehir olarak da en güzel aşklar Antalya'da yaşanır diyorum.:)

Biz Ankaralılar aşık olurken şuna benziyoruz:

images

Aşk, sipariş ile yaşanmıyor ve uygun kişi ile karşılaşıldığında, iki tarafın arasında oluşan çekimden aşkın ilk evreleri kendini belli eder.

Şehir olarak da en güzel aşklar Antalya'da yaşanır diyorum.:)
Yanılıyorsunuz kjkjjjkh

Ben baska sehirdeydim, o burada.
1kac ay sonra giderim, dedigim sehirde 10. Yilimdayim...Adafs
O mu? O gitti hemi de icguveysi Adsfsghsfagsjsfafss

Yani evet, sevdiginiz zaman gocuyorsunuz...

Geri