Ankara

• Kullanıcı Sux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 996 gün önce görüldü
ali vicdani doyum isimli bir diş hekiminin muayenehanesini bünyesinde barındıran başkentimiz. hayatımda gördüğüm en enteresan isim soyisim kombinasyonu olabilir. ankara'nın şehir olarak en büyük albenisi diğer büyükşehirlere nazaran x2 olan yeşil alanı bence. istanbul'da zaten yok da, izmir'de de göremedim. ve tabii paşa'mızın ebedi istirahatgahı orada olduğu için her türk'ün kalbinde özel bir yeri de vardır.

Ankara deyince aklımda kalanlar;

Nörolog Erhan Bilir
Beyin ve Sinir cerrahisi Gökhan Kurt
Gata Hastanesi
Medicana Hastanesi
Öküz Cafe :D
Gençlik Parkı
Taksim meydanındaki sokak sanatçıları
Bolca simitçi dükkanı.d
Tren garı patlamasından sonra ölen kişiler için atılan güller...

Bunların arasına bir de Larien'i eklemek istiyorum.://

Gri'm ,yalnızlığım..hayatımın her daim sonbahar ruhunu taşıdığı, bir o kadar ruhsuz, bir o kadar da sana sıkıcasına sarılan, soğuğuyla üşütüp, sıcağında kavuran, rüzgarıyla seni yerlere saçan o kahverengi yapraklı mükemmel şehir.. mükemmel olmayanlar yaşayamaz senin ruhunu !!

• Beğen
Tepkiler: ne
Yozgat'ın modern versiyonu.p

Batıkent te aşırı solcu ruhunu hissedersiniz bahçelievlerde güzel mekanlar da nezih ambiansı ile huzuru yakalarsınız.
Demetevlere girdiğinizde ise öyle kalabalık bir uğultu olur ki, içine daldıgınızda herşeyi unutup kendinizi alışveriş yaparken bulursunuz.

Dikmen de kendinizi daha özel hissedebilirsiniz. Vadisi ile size huzur verir.
Çankaya nın yüksek standartı size lüks hissettirebilir.

Eğer biraz çorba olmak isterseniz ulusu seçebilirsiniz kale de sevişen içen gençler görebilir geri adım atabilirsiniz..

Yenimahalle.. Çocukluğumun semti.. Evleri sıra sıra kalite ve eğitim buram buram. Akşamları arkadaşlarla kaçamak yaptıgımız anlar. Kar yağdığında suadiye de kaydığımız günler..

Yaşadığın şehir gri de olsa çocukluğunuz geçti ise hiç bir yer o duyguları size veremez.. Resmi insanları soğuğu, ayazı ama yaşıyoruz ya hani. Bize sıcacık Ankara..

Ankara'ya
Öyle yakışırdı ki kar.
Asfaltlar ışıldar,
Buz tutardı resmi yalanlar...
Kimse keman çalmaz belki ama
Çok keman çalınsın balolarında
Diye yapılmış
Gri
Sisli
Binalar...

Yilmaz Erdogan cok guzel okur bunu. Ankara’yi yinede gram sevmem o ayri.

ankara'ya dair basın çalışanı olduğum dönem katıldığım bir kaç etkinlik ve kongre dışında anım yok. boş geçmeyelim, aşağıya çok sevdiğim mamak türküsünü bırakıyorum;

Cidden sıkıcı memleket, bir kaç üni’yi çıkarınca geriye elde sıfır kalıyor. suyu desen su değil, havası desen berbat, insanı desen garip, neyini seviyorsunuz anlamıyorum.

Cidden sıkıcı memleket, bir kaç üni’yi çıkarınca geriye elde sıfır kalıyor. suyu desen su değil, havası desen berbat, insanı desen garip, neyini seviyorsunuz anlamıyorum.
Ankarada yaşayan forum üyeleri triggerlencek ama %100 haklısın
yolda yürürken bile canın sıkılıyor öyle değişik bir havası var
7.cadde nin dili olsada konuşşa diyecemde demiyorum :S Xd

Geri