Ankara nın soğuğu

Konu sahibi son olarak 4275 gün önce görüldü
Ankaramız soğuk bizim , neyaparsak yapalım yine soğuk.Gerçi bişey yapmıyoruz ikliminden soğuk ama dondurucu fena soğuğu vardır.Erzurumdan gelen arkadaşım bile burada üşümüştür.Bizim ora derece daha fazla eskide ama sizin buranın ayazı ile üşüyodu derdi.İnsanlara içlik ve dışlıkta giydirir , katman eder insanı bu soğuk

Santiago ordan hemen taşın sen donarak ölmeni istememm finale gitmeden helee ki :D

Soğuk bir kış günü Başkent sokaklarında gezerken burnumun soğuktan uyuşmasıyla panik halinde "ana burnum yok lan" deyip elimi burnuma götürüp yerindemi diye kontrol ettiğimi bilirim...
Soğuk deyince aklıma Ankara ve Eskişehir gelir.

kuru ayaz Bi Ankara Bi afyon yok böyle bir soğuk gerçi ben alışkınım ankarada doğup buyumenın iyi yanlarından biri işte diğer şehirlerde hiç usumuyorsun :D

Hiç bi yerin soğuğuna benzemez Ankara'nın ayazı

Ağabeyimin Askerlik yaptığı için şuan maruz kaldığı soğuk.
Oldukça keskin imiş, öyle diyorlar.

Yok öyle bir soğuk sanırım ayazından kaynaklanıyor tir tir titretir adamı;d

Başka hiçbir şehirde emsaline rastlanmamış, kat kat karnabahar gibi giyinmeye sebep olan durum..

Alışırsınız zamanla. O ayazda arkadaşlarla çardaklarda oturup çekirdek çitlemenin, sabaha kadar gırgır yapmanın keyfi sonradan anlaşılır her ne kadar garip gelse de.

Çok fena oluyor. :( Buna rağmen bile seviyorum Ankara'yı. :srl:

an itibariyle sezonu acmis bulunmaktayiz. ayazinla bile seviyorum seni <3

Başka hiçbir şehirde emsaline rastlanmamış...

eheheh kaç şehire gitmiş acaba. bizim buralarda ankara ayazı arabistan sıcağı muamelesi görür söylemesi ayıp :m

bi erzurum değildir bence.
arabalar donar, çalışmaz vaziyete gelirdi bi zamanlar. :p

Ilk mesaji yazan esk ye igrasin bi zahmet

Ayrica usttekide

valla can yakan bir ayazdır askerliğim orda geçti gece yarısındakiler özellikle çok sıkıydı ya

Geri