ankara kafası

Konu sahibi son olarak 2754 gün önce görüldü
Böyle bir kafa var gerçekten :D Bak gözlemlediklerimi anlatıyorum. Şimdi burada hemcinsiniz de dahil olmak üzere insanlar birbirlerini hiçbir amaca hizmet etmeksizin süzebiliyorlar.

Sertler ama komikler.

Herkesin bir acelesi var. "Pardon müsade eder misiniz?" Herkes bu modda. Yolda yürüyorum abla, neden koşayım ki. "Ay, ay" diyerek çekiliyorum.

Dolmuş şöförleri manyak.

Angara bebesi mevzusu gerçek. Ankara kedisi diyorlar, fakat bir tane bile ankara kedisi göremedim.

Düğünlerde herkes kıvırtarak oynuyor. İnanamazsınız.

Bkz : kışın şortla gezmek.Mutlaka bir insana 'Ankara güneşine aldanma güzelim,üzer' demek.

Şu an tek isteğim Pursaklar'a gitmek.
Pursaklar ve Keçiören kafasını hiçbir şeye değişmem.

Bu kalp seni unutur mu Melih başgan?

551d18b0e50aa82b387e87d4

s-b4754848e094685555de0fac12602087140f3922.jpg

dinozor-ic-2.jpg

Unutursak kalbimiz kurusun.

angaranın bagları büklüm büklüm yolları

buralı olup da sevmediğim bir arkadaşım yok. bana hep sempatik gelmiştir ankara ve ankaralılar.

Üstteki video kopardı beni :haha: :haha: doğduğum büyüdüğüm yerler diye söylemiyorum ya insanları inanılmaz acaip bugün başıma gelen bir anımı anlatıyım mesela

Dolmuşa bindim maalesef adama 100 lira uzattım kardeş kusura bakma bozuk yok bunu bozarsın değil mi ? diye uzattım

Evet abi dedi.. bir 50 iki 20 bir 10 geri verdi

Dedim kardeş niye ücreti almadın ?

Abi sen ücreti al demedin parayı boz dedin dedi... (pis pis sırıttı)

Tabi birşey demedim ama intikamımı aldım !!

Akköprü migrosun oradaki alt geçidin oraya gelirken

Kardeş köprünün orada durabilirmisin ? dedim

Hemen abi dedi yanaştı kapıyı açtı durdu

Bende inmedim tabi

abi inmiyonmu dedi

Ben inecem demedim ki durabilirmisin diye sordum sende durdun demek ki durabiliyomuşssun dedim

İntikamımı aldım :D

Çok değişik insanlarız çooookkk...

Şu şarkı her şeyi mahvediyor. Öyle kin duyuyorum ki o şarkıya, vücut bulsa dilim dilim dograrim.

Angara bebesi..

Hatta ne diyor;

La bize her yer Angara..

Geri