ankara - istanbul hızlı tren ne zaman açılacak

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
İstanbul Ankara arası kaç saat? - istanbul ankara hızlı trenle kaç saat? - istanbul ankara hızlı tren ne zaman açılacak? istanbul ankara hızlı tren kaç para? - istanbul ankara hızlı tren bilet fıyatı? - istanbul ankara hızlı tren bilet fiyatları - eskişehir istanbul hızlı tren

İstanbul Ankara arasını kısa bir süre için 3 saat 30 dakikaya düşürecek olan hızlı tren açılışına günler kaldı. Başlarda 3 saat 30 dakika olan hızlı tren daha sonra 3 saate düşecektir.

Açılması sürekli ertelenen hızlı trenin haziran sonunda açılması bekleniyor.

Valla 3 kere Ankara dan Konya ya hızlı trenle gitmiş biri olarak dört gözle bekliyorum. Hem hızlı adı üstünde hem konforlu hem lavaboları tertemiz. Ben zaten ilk yarım saat tren in restarauntunda yemek yiyorum :D

Umalim da fiyatlar ucuk olmasin .

Ankara istanbul 60 tl civarı
istanbul Eskişehir 30 tl civarı
otobüs biletiyle aynı olcakmış

İşte böyle bir yerinden sallayan üyelere uyarı yapmıyorlar bana yapıyorlar yöneticiler.

Dostum iyimisin ?

Otobüsle aynı fiyatta olması imkansız 80-90 arası olur.

İşte böyle bir yerinden sallayan üyelere uyarı yapmıyorlar bana yapıyorlar yöneticiler.

Dostum iyimisin ?

Otobüsle aynı fiyatta olması imkansız 80-90 arası olur.

Ulaştırma bakanının yalancısıyım ben ;)
net fiyatı biliyosun madem net olarak yazabilirsin, ankara konya arası bilet fiyatı vermişsin
Ankara istanbuldan bahsediyoruz.
Ankara eskişehir arasıda 25 tl şuan

Ulaştırma bakanının yalancısıyım ben ;)
net fiyatı biliyosun madem net olarak yazabilirsin, ankara konya arası bilet fiyatı vermişsin
Ankara istanbuldan bahsediyoruz.
Ankara eskişehir arasıda 25 tl şuan

Otobüsle aynı fiyatta olursa otobüs şirketleri dava açar.

Çünkü her insan enayımı hem daha hızlı daha konforlu gidicek hemde aynı para verecek ?

Elini yüzünü yıka gel.

Otobüsle aynı fiyatta olursa otobüs şirketleri dava açar.

Çünkü her insan enayımı hem daha hızlı daha konforlu gidicek hemde aynı para verecek ?

Elini yüzünü yıka gel.

Arkadaşım bundan 3 sene önce istanbula tren 5 tl ye yolcu tasıyordu bilmem haberin var mı ?
o zamanda otobüs fiyatları 30 tl üzeriydi her firmanın 1 seferi vardı günde.
Yapılan ankette fiyat 70 tl olarak belirlenmiş ama yüksel bulunduğu için düşürülecekmiş..

Arkadaşım bundan 3 sene önce istanbula tren 5 tl ye yolcu tasıyordu bilmem haberin var mı ?
o zamanda otobüs fiyatları 30 tl üzeriydi her firmanın 1 seferi vardı günde.
Yapılan ankette fiyat 70 tl olarak belirlenmiş ama yüksel bulunduğu için düşürülecekmiş..

Ben 80 tl diyorum. Bakalım göreceğiz. 80 tl den az olursa forumda ben eşeğim diye bağırırım.

Bu arada Ankara-Konya 60 lira bizıdıns.

Geri