Anime Dizi İzleyen Seven Arkadaşlar Var Mı ?

Konu sahibi son olarak 2501 gün önce görüldü
Arkadaşlar anime dizi seven takip eden varsa bu konu altına bekliyorum.
Bir kaç öneri almam lazım.
Ve sorularımda var.
Sizinde varsa elimden geldiğince cevaplarım.

Teşekkürler.

Death Note izlemiştim uzun zaman önce.

Tapatalk'dan gönderilip duru.

grafi 2000 öncedn izlerdm hala yeni bölmleri devm edyormu blmyorm. izlersen eski bölmlerde keyfli

Animasyon izlerim eski çizgi filmleride severim ama animeyi sevmiyorum hiç

Arkadaşlar anime dizi seven takip eden varsa bu konu altına bekliyorum.
Bir kaç öneri almam lazım.
Ve sorularımda var.
Sizinde varsa elimden geldiğince cevaplarım.

Teşekkürler.

daimon krito yu severiz aşkına sadık savaşcıdır (: sanırım sword art online izliosun istersen tavsiyede bulunabilirim

Valla bende hepsini seviyorum 2 senedir anime oyunlardan başlayan böyle bir hobim oluştu.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

seven arkadaşım çok var ama beim hiç izleyesim yok aynı şekilde uzakdoğu sinaması hint, kore vs hiç sevmiyorum o yapımları

Bulunursan sevinirim bir . Bir çok anime izliyorum ama şu sıralar kirito favorim.

öncelikle
3 büyük animeden biri olan
One Piece e kesin başlamanı öneririm (: diğer 2 side

Naruto yada başlayabilirsin 2.büyük animelerdendir fikrimce daha sonrada 2 yıllık aradan sonra seriye büyümüş halleri olarak Naruto Shippuden olarak devam etmeni öneririm

3. olarakda bleach e başlaya bilirsin hepside uzun soluklu kendi tarzını oluşturmuş animelerdir

one piece şu an 700 bölümde ve hala devam eden akıcı bir konusu var dövüş ve komedi üzerine nam yapmış gerektiğindede gözleri dolduran animelerdendir savaş konusu olsun dövüş konusu olsun ve farklı farklı ancak birbirleriyle bağlantılı arclar olsun konu zenginliğinden dolayı dünyanın 1 numaralı animesidir

naruto mangasında son buldu ancak animeside bitmek üzere oda şu an 400 küsür bölümde devam ediyor ninja türü mistik japon animesidir ve kendine has lataratürü olan bir animedir sağlam karakterler ve güçlü dövüşlerin olduğu ayrıca arkadaşlık temasının dibine vuran bir animedir

bleach de 364.bölümle kendi alanında final yapmış bir samuray animesidir teması shinigami leri anlatan doğaüstü güçler tarzında harika bir animedir.

bunları birde kendin araştır ve tarafını seç (: onun haricinde istediğin tarzı sölemen yeter diğer arkadaşlarda yardımcı olur bende 357 adet anime arşivine sahip bir OTAKU yum

öncelikle
3 büyük animeden biri olan
One Piece e kesin başlamanı öneririm (: diğer 2 side

Naruto yada başlayabilirsin 2.büyük animelerdendir fikrimce daha sonrada 2 yıllık aradan sonra seriye büyümüş halleri olarak Naruto Shippuden olarak devam etmeni öneririm

3. olarakda bleach e başlaya bilirsin hepside uzun soluklu kendi tarzını oluşturmuş animelerdir

one piece şu an 700 bölümde ve hala devam eden akıcı bir konusu var dövüş ve komedi üzerine nam yapmış gerektiğindede gözleri dolduran animelerdendir savaş konusu olsun dövüş konusu olsun ve farklı farklı ancak birbirleriyle bağlantılı arclar olsun konu zenginliğinden dolayı dünyanın 1 numaralı animesidir

naruto mangasında son buldu ancak animeside bitmek üzere oda şu an 400 küsür bölümde devam ediyor ninja türü mistik japon animesidir ve kendine has lataratürü olan bir animedir sağlam karakterler ve güçlü dövüşlerin olduğu ayrıca arkadaşlık temasının dibine vuran bir animedir

bleach de 364.bölümle kendi alanında final yapmış bir samuray animesidir teması shinigami leri anlatan doğaüstü güçler tarzında harika bir animedir.

bunları birde kendin araştır ve tarafını seç (: onun haricinde istediğin tarzı sölemen yeter diğer arkadaşlarda yardımcı olur bende 357 adet anime arşivine sahip bir OTAKU yum
Gerçekten çok tesekkur ederim.böyle bir bilgilendirmeye ihtiyacım vardı. :)

Beeeeeen izliyorum ne tarz istersin :p
Bak güncel Fairy tail ve Kuroko no basket izliyorum ikisi de süperdir:tatlı:

Geri