Animasyon Filmleri - En İyi Animasyon Filmleri

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Animasyon türündeki yapımları, anime serilerini ve OVAlarını çok severim.
En son animasyon olarak 6 Süper Kahraman'ı izledim ve çok beğendim.
Hayao Miyazaki'nin yapımları harikadır.
Hangilerini söylesem bilemiyorum. :)

Animasyon türündeki yapımları, anime serilerini ve OVAlarını çok severim.
En son animasyon olarak 6 Süper Kahraman'ı izledim ve çok beğendim.
Hayao Miyazaki'nin yapımları harikadır.
Hangilerini söylesem bilemiyorum. :)

Princess Monoke'yi izledim Hayao Miyazaki'nin şanını duyduktan sonra. Çok beğendim animeyi. Anime serisi var mı bilmiyorum varsa önerebileceğiniz yapımı var mı önerebileceğiniz Hatra hocam?

Princess Monoke'yi izledim Hayao Miyazaki'nin şanını duyduktan sonra. Çok beğendim animeyi. Anime serisi var mı bilmiyorum varsa önerebileceğiniz yapımı var mı önerebileceğiniz Hatra hocam?

Ruhların Kaçışı

Komşum Totoro

Howl'un Yürüyen Şatosu

Gökteki Kale

Önerebileceğim Miyazaki eserleri sevgili metalblood. Anime serisi var mı ben de bilmiyorum. Bunlar filmlerinden bazıları. Ruhların Kaçışı ve Komşum Totoro çok meşhurdur. :)

Ruhların kaçışını da izlemiştim. Ama miyazaki'nin eseri olduğunu bilmiyordum :) Komşum Totoro'yu listeme aldım. Fırsat bulduğum bir ara izleyeceğim inşaAllah. Teşekkür ederim HATRA hanım :sana:

Ruhların kaçışını da izlemiştim. Ama miyazaki'nin eseri olduğunu bilmiyordum :) Komşum Totoro'yu listeme aldım. Fırsat bulduğum bir ara izleyeceğim inşaAllah. Teşekkür ederim HATRA hanım :sana:

Ben teşekkür ederim. :) Animelerden de konuşuruz bir ara. Hangi türleri takip ediyorsan paslaşırız. Ben bu sıralar hep romantik olanlara sardım. :)

Ruhların Kaçışı

Komşum Totoro

Howl'un Yürüyen Şatosu

Gökteki Kale

Önerebileceğim Miyazaki eserleri sevgili metalblood. Anime serisi var mı ben de bilmiyorum. Bunlar filmlerinden bazıları. Ruhların Kaçışı ve Komşum Totoro çok meşhurdur. :)

Ben teşekkür ederim. :) Animelerden de konuşuruz bir ara. Hangi türleri takip ediyorsan paslaşırız. Ben bu sıralar hep romantik olanlara sardım. :)

Elfen lied'la başladım ben animeye. Bayılırım :)
Romantik diyosan clannad ve 2. sezon clannad after story'i kesin izlemelisin. Baya uzun bi kısmı sıkıcı seyrediyor. Ama bittiğinde en azından bir kaç gün tesirinde kalacağını temin edebilirim :)

Takip ettiğim bi tür yok. Shounen bile izlerim. Hard diskimde arşive koyduğum bi bi 10 15 tane seri vardı. Hard diskim arızalandı şuan maalesef :/ Onarmaya çalışacağım ama.

Arada tavsiyeleşelim ozaman. Nitelikli bi izleyici ışığı gördüm sende :)

Elfen lied'la başladım ben animeye. Bayılırım :)
Romantik diyosan clannad ve 2. sezon clannad after story'i kesin izlemelisin. Baya uzun bi kısmı sıkıcı seyrediyor. Ama bittiğinde en azından bir kaç gün tesirinde kalacağını temin edebilirim :)

Takip ettiğim bi tür yok. Shounen bile izlerim. Hard diskimde arşive koyduğum bi bi 10 15 tane seri vardı. Hard diskim arızalandı şuan maalesef :/ Onarmaya çalışacağım ama.

Arada tavsiyeleşelim ozaman. Nitelikli bi izleyici ışığı gördüm sende :)

Teşekkür ederim. :) Elfen Lied'ı izlemiştim ve etkilenmiştim. Açılış şarkısı da çok hüzünlüydü diye hatırlıyorum tam animeye uygun. :) Aynen benim de takip ettiğim tek bir tür yok. Clanned listemde sadece sıra gelmedi. :) İrtibatta olalım bence de. :)

kurbaga-kralligi-2-buz-macerasi-1481801955.jpg

http://www.forumsal.net/forumsal-si...alligi-2-buz-macerasi-|-30-aralik-2016-a.html

Tim burton'dan noel gecesi kabusu,
Frankenweenie (en etkilendiğim animasyonlardan)
Ölü gelin...

Miyazaki'den de Ruhların kaçışı

UP :( duygusal yanım...

Mary and max @Mara 'm ile favori animasyonlarımizdan,

Persepolis harikaydı çok kere izledim onu da.

Ve yılbaşı temalı filmleri/animasyonları ayrı severim bunun başını da kutup ekspresi animasyonu alır. Üç dört kere izlemişimdir rahat.

Son olarak Neseli ayaklar hdjs çok tatlı çünkü.

Daha da vardır da aklıma gelmedi.
Aşırı severim çok severim

Geri