Aniden Gelen Konu Açma İsteği

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Bir insan neden “on yüz bin milyon baloncuk yuttum reklam jingle’ı” diye konu açar? Neden? Larien

@X Bey forumsalın bugün satılmış olmasının sebeplerinden biri de Larinin jingle’lı konuları

• Beğen
Tepkiler: X
Bana gelmiyor o his.

Ben 10 dak dan fazla forumda kalınca ruhum sıkılıyor.

@X bey Hatem'i raporladım inş hah ettiğini bulur fksdk Hatem tam olarak öyle değildi "müjde müjde size", "hey missbone kahveli karamelli" "bu bu nedir bu" falan gibi konulardı ksdj bence takdire şayandı
hafızamı takdir etmen gerekiyordu
evet X bey belki forumun el değiştirmesinde benim de payım vardı, şimdi düşündüm de beni banlamadıklarına şükrettim ksdşl

• Beğen
Tepkiler: X
Larien rengin gözümü alıyor. Ablasının düğününde pistte koşuşturan 6 yaş düğün takımı rengi gibi. Sen yat kalk baldız simine benzetmediğime dua et. Çok kötü

Bir insan neden “on yüz bin milyon baloncuk yuttum reklam jingle’ı” diye konu açar? Neden? Larien

@X Bey forumsalın bugün satılmış olmasının sebeplerinden biri de Larinin jingle’lı konuları

Larien’i tesvik edelim Hatem azizim, kendisinin ucuk kacik konulari oldugunu dusunuyorum..

@X bey Hatem'i raporladım inş hah ettiğini bulur fksdk Hatem tam olarak öyle değildi "müjde müjde size", "hey missbone kahveli karamelli" "bu bu nedir bu" falan gibi konulardı ksdj bence takdire şayandı
hafızamı takdir etmen gerekiyordu
evet X bey belki forumun el değiştirmesinde benim de payım vardı, şimdi düşündüm de beni banlamadıklarına şükrettim ksdşl

Artik serbestsiniz :)

X hep birilerini teşvik ediyor ama birazda kendini teşvik etmeli konu açma konusunda bence. ^^

Geri