Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
buna yıllarca karşı çıktım ancak keşke bizimkiler de geçmiş dönemde anı yaşamak yerine bir kamera ile anı kayıt etselermis. an yaşanıyor ve gecip gidiyor bir sekilde ama ileride tekrar tekrar işleyip o anı yad etmek daha güzel ve mutlu edici olabilir.
bir ara bir fotoğraf konusu adı altında her anın resmini çekiyordum kızıma hediye etmek için. anı yaşarken kayıt edin gençler
Anı yaşarken de fotoğraf çekiyorsun hem daha odaklanarak. Ben arabayı yolun kenarına çekip fotoğraf çektiğim anları çok yaşarım. Bakmıyorsun, görüyorsun ve bunu en güzel fotoğrafçılıkla ilgili insanlar anlar.
ben ani yasarken, arkadasim hep video-fotograf islerine bakardi. o zamanlar itici bulurdum boyle hareketleri, bosver birak ya derdim. yillar gectikce keske fotograflarim olsaydi o andan dedigim oldu. unuttugun sandigin herseyi birden hatirlamaya basliyosun o fotograflari gordukce. yani yine lazim oluyo ve o bir zamanlar kizdigin arkadasina ulasmaya calisiyosun heyyy fotograflari atsana 2006 yilindan diye
Çok abartılıyor bu olay. Tabi siz eskileri nereden bileceksiniz... Adam akıllı poz verememiş birkaç çocukluk fotosu, sadece bir tane bebeklik fotosu... Şimdi ne güzel işte her ani kayıt altına alınabiliyor. Hem o anı yaşarız hem de o anıyı olumsuzlestiririz...
Bu yaz tatilimizi doyasıya güzel geçirdik. Bazen anın hoşluğu, bazen manzaraların hoşluğu, bazen de sevginin hoşluğu ile.
Doyasıya fotoğraf çektim.
Arkadaşıma tatilimizi anlatırken resimleri de gösteriyordum.
Dedi ki: ''Hep çocuklar, sizin yok mu.?'' Aradım, birkaç tane buldum.
O anda anladım ki ben anı yaşadığım için hep onları çekmişim.
Anı yaşamak neyle mutluysanız onları hissetmekle alakalı.