Angut Nedir Ne Demek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1:ördekgillerden, göçmen kuşlardan olmakla birlikte Türkiye’nin birçok bölgesinde bulunan, angıt da denilen, kiremitrengi tüyleri olan, evcilleştirilebilen, bir tür yaban ördeği.

sıfat:ahmak, aptal, bön, kaba, budala, hödük (kimse).

ankut-guvercin.jpg

Buda Ankut , ayak paçaları ve kafa yapısı güzel bir ankut +1500 liradan alıcı bulabiliyor

Eşine sadıktır.. Eşi ölünce başını bekler falan...

Bu site banka atmsi gibi ATM de cevir sok düz sok para begendiremiyoruz.bu site yok boyut büyük yok boyut küçük

:D
Tamam cekince atarsin , yada şeyap google diye bi site var ırk ismi yazınca görseller bölümünde resimler çıkıyor umarım sizin köye güncelleme gelmiştir ve googleye girebiliyorsundur dhjs

Sen bu kuşları psikolojikin düzelsin diye almadın mı oğlum ?
Bişey satmiyom la bilgi vermek babina fiyat yazdim sadece xd

Hem bendekilerin ırkı farkli ; bak kafası mavi olandan 2 yumurta aldim 3 , 4 güne cikiyor yavrular gri sapkali olanlarda 4 gun once yumurta yapti.

Benim psikolojiklerim zor duzelir falafoş oldum bi kere jsjsis.

bf98ad68a0dd4f1b2f05187a9f1287fe.jpg
09a4b0fe68af6abc10f9c3a282794b62.jpg

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bişey satmiyom la bilgi vermek babina fiyat yazdim sadece xd

Hem bendekilerin ırkı farkli ; bak kafası mavi olandan 2 yumurta aldim 3 , 4 güne cikiyor yavrular gri sapkali olanlarda 4 gun once yumurta yapti.

Benim psikolojiklerim zor duzelir falafoş oldum bi kere jsjsis.

bf98ad68a0dd4f1b2f05187a9f1287fe.jpg
09a4b0fe68af6abc10f9c3a282794b62.jpg

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaç saatini harcıyorsun bunlara.
Bir ara sanki bakmayı bıraktım fazla ilgilenmiyorum demiştin.

Kaç saatini harcıyorsun bunlara.
Bir ara sanki bakmayı bıraktım fazla ilgilenmiyorum demiştin.

Çok fazla değil yemleri ve sularıyla ilgileniyorum şimdilik pek bilgi sahibi değilim zaten alışma süreci yani.
İlk dönem aldığım kuşlar çok daha güzeldi ama sarmamıştı şimdi 2 cift birden aldım oda falan kiraladim mekan sahibi benim iş arkadaşım zaten evde besleyecek yerim yok.
Şimdilik iyi gidiyor yavrular çıkarsa ve şayet güzel yavru düşürebilirsem aldığım kuşların parasını çıkarıyorum her halükarda.

Tek sıkıntım eve ters biraz ama çokta sorun değil şehir merkezinin bir ucundan diger ucuna 45 dakika zaten.

Geri