ÜSözlük angie

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam enci, senin sözlük nasıl olmaz diye dertlenen kişiler için açtık yeniden konuyu..
Forumun demirbaş üyelerinden birisin, sözlük olmadan olur mu?
Ani çıkışlar ile, fevri davranışlar ile sözlük silinmez, silinmemeli.. an da kal, o an yazılan yaşanılan duyguları hisset, ve geçmişe bir yolculuk olarak gör.. ve yazılanlar bazen de geleceğe ışık tutar.. ne yani gelip arada bir seni övmeyelim mi?
Güzel enerjini forumda görmek hoş, sevdiğin kişilerle diyaloğunu izlemek keyifli, karamsar hallerin komik.. kendi halinde ve sesli birisin :) iyi ki varsın, kendi adıma seninle diyalog kurmayı seviyorum..
Bu sene tüm dileklerin yerine gelsin, senin senen olsun. Hep iyi kal, yüzün gülsün ve Fenerbahçe şampiyon olsun!
Bir şey diyen olursa haber ver..

Bence dark bir tarafi da var.
Istese manipulatif yönü de agir basabilir.

Genel anlamda masum angiemiz.

Merhabalar Ayşe.
Bu seneye kadar seninle tam anlamıyla kaynaşmamıştık. Bilmiyorum neden böyle geç kaldıkta sarılıvermemişiz. Diyalogta olduğum kişilerden sonra haneme yenisini eklediğim bir arkadaşsın. Daima iyiliklerin seni bulduğu üzüntünü bile kahkahaya çevirecek zamanların ansızın seni yakalamasını dilerim. Şuvan fazla süsleyemedim, kendine çok cici bak, bizli kal angry birdsss.

@Run bey konu için teşkürler ve siz yaparsınız, rica etsek @Süreyya da kilidi açsa iki yazsam çizsemm hüğğ. (( (Kendi duymasın amaa)

Bu forumda tanıştığım en eski üyelerden biri. Tanıştığımız günden beri aramızda güzel bir enerji ve sağlam bir diyalog var; hâlâ da devam ediyor. Birbirimizin ne demek istediğini en iyi anlayabildiğim az sayıdaki üyeden biridir. Öyle ki onun 3–5 kelimesinden ben, benim 3–5 kelimemden de o rahatlıkla bir hikâye çıkarabilir. Hiç laubali bir tavrına rastlamadım; her zaman belirli bir seviyeyi koruyan bir duruşu oldu. Her şey gönlünce olsun diyerek buradan kendisini selamlamış olayım.

Ayys, konusu acilmis yupbiii!

Demistik sicak, guzel, sevimli, rengarenk 1 baglanti icindeyiz uzaktan uzaga.

Hep oyle olsun'du. Ve tabi hepte iyi olsun'du. Amin.

bunu dinlemeyi seviyorum.
Umarim angie'de sever.

Run ile olan sohbetlerini okumaktan keyif alıyorum gerçekten, kendi halinde takıldığında çok daha iyi ifade ediyor kendisini böyle devam : ]

Yani, ben şimdi buraya destan da yazarım da söz konusu mevzu retorik kalır.

Fenerbahçe'yi şampiyon yapmadan bir şey diyemiyorum. Gerçi bir şampiyonluk aldık ama malumun ilânı mahiyetinde. Önümüzdeki maçlara bakacağız.

Çooook eskilerde Lethe olarak bilirdik onu. Eskiden yönetimcilik de yapmış biriydi ve yay burcuydu. Çok sıkı fıkı değildik selam alıp verirdik o zamanlar. O beni hep Tibet olarak hatırlıyor mesela. Tibet en uzun soluklu nickim olmuştu. Bu sitede 10'dan fazla nick değiştirmiş biriyim. :d

Yeri gelir bazı huyları beni sinirlendiriyor....yeri gelir mesajları güldürüyor özellikle caferin ona salça olup durması....
Ali koç feneri bu kadar sevmiyordur galiba..... Hep mutlu ol ayşom muhtemelen bu sözlüğü de yakında silersin ksdjjd ama silme anı işte. Yıllar sonra bakarsın,ay bu bana ne yorum yapmış o seneler, şimdi konuşmuyoruz falan.... Ben yapıyorum da genelde öyle... 151154.sözlüğün hayırlı olsun tatlım....

Ayse'm ile tanışmamız bizim yan sanayide olmuştu, o kadar samimi ve içten biri ki enerjisiyle beni hep kendine çekiyor. İlk yorumlarıyla almıştı aklımı sonra ise sohbetiyle aşık etti kendine. Asla unutmayacağım bir iz bıraktı bende. O izin ne olduğunu kendi bile bilmez belki, ama benim için o kadar değerli bir şeydi ki kelimelere dökemem. İyi ki tanışmışız seninle, hep var olman dileğimle.🫂

Biraz klişe olacak ama .
İnsanın kalbinde zerre kötülük olmaz mı ya 2017 yılında baska platform üzerinde tanıyıp bugunlere kadar aynı karekter aynı durusla olması kım ne derse tam bir kalıtedir. Kalbinde zerre kötülük yokdur. Bu forum içerisinde oldukca emeği vardır. Bu platformlarda deneyimli ve tecrubelıdir. Sevgiden ve Arkadas yana pek sansı yok. Ama bunları dert etmeden forumda sevdikleriyle eğlenmesını biliyor. Benim nezdimde cok hanım çok karekterli bir yapıya sahıp kendısı .
Eğer kı dost arkadas arıyorsanız O kişi bence ayşe olmalı
Seviliyorsun her daim
Kalbin kaderın olsun

Yıllardır ama hakkaten yıllardır var tanışıklığımız hep komik, hep gülüyorum, hep bir şaka, hep bir komedi durumu jklsdfjklsdf

Ben de Ayşe'yi uzun yıllar önce tanıdım.İçinde kötülük olmayan,herkese gerektiği gibi yaklaşan ve davranan,kendi halinde,duygusal yapıda bir arkadaştır.Umarım yıllar sana nazik davranmıştır.Her şeyi gönlünce olsun.

Kullandığı nickle burada tanidim ama muhakkak başka yerlerdede denk gelmişizdir diye düşünüyorum. Forum içerisinde severek etkileşim kurduğum bir üye. Hem fenerli hem akdenizli hemide iyi niyetli. Cana yakınlığıyla ve hep uykusunun bi gelip bi gelmesiyle attigi postlardan tanıdım onu. 😃 Her şeyin gönlüce olmasını diliyorum.. 💐

Sözlük konusunu açtık, mecburen öveceğiz :) IBAN attım özele ahah.
Mevsim fark etmez, hiçbirini sevmez. Yağmur, güneş, fırtına, kar.. neyleyim ilkimsin demeyen yâr.. bu senede gülmedi yüzü, neyse ki severiz sözü.. Fenerbahçedir onun özü :)

Ah işte salladım bir şeyler enci. Hadi bahar geldi, en sevdiğimiz mevsim. Ağaçlar çiçek açmaya başladı.. şu dayının muz tarlasından bir hakiki Anamur muzu göndermedin aşkolsun..
Azecim bana bugün erken doğum günü hediyesi almış.. sende bir kasa muz göndersen tamamdır..
Yakında yine kulağına bir şeyler fısıldamak zorunda kalacağım.. senin pamuksu kalbin kırılsın istemem.. belki de bu kez fısıldama değil de, megafon ile bağırırım :) en iyi forum kamkim..
Müzik zevkini bilmediğim için bir şarkı atmıyorum, gözlem yapıp bir daha ki sefere bir şeyler atacağım. O zamana kadar kendine iyi bak, yolunun hep iyiler ile kesişmesi dileğiyle.

Ayşeeee. Benim bahtsız fenerli kardeşim. Bir süre uzak dur fenerbahçeden. Ya da basketten devam. Ruh sağlığımız için…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri