Andromeda galaksisinden bir hatunla beraberim

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
İsi bayagi gelistirmis demek.En son astral seyahat turlari duzenliyordu.

Ahahhaah bugün izledim bunu ben ya lanet gelsin

Hayatın her insan tarafından doğru şekilde algılanamadığına örnek bir durum.

alper gezeravcı da gitsin top sektirsin. uzayı keşfeden ilk türk yusuf güney demiştim, inanmadınız…

900 yaşına kadar yaşayabilen bir hatunla 100 yaşındayken evlenmiş. Dünyada ortalama yaşam süresine göre oranlarsak çocuk gibi bir şey oluyor hatun dediği kişi o galakside. İntergalaktik sübyabcımız eksikti zaten o da olmuş oldu. Hayırlı olsun.

Yusuf Güney Şamanizm’e ve Şaman Ayinlerine sardı bayağı. Bu ayinlerde kullanılan ayahuasca, insanı alıp başka alemlere götürüyor. Marmaris’te şaman köylerinde yapıyorlar bu ayini ( ayin bahane yaşattığı kafa şahane ) ben deneyimlemedim bir arkadaş anlattı.

O yüzden bu anlattıkları gayet normal. Normal olmayan sadece bir hatunla beraber olması.

Yusuf Güney Şamanizm’e ve Şaman Ayinlerine sardı bayağı. Bu ayinlerde kullanılan ayahuasca, insanı alıp başka alemlere götürüyor. Marmaris’te şaman köylerinde yapıyorlar bu ayini ( ayin bahane yaşattığı kafa şahane ) ben deneyimlemedim bir arkadaş anlattı.

O yüzden bu anlattıkları gayet normal. Normal olmayan sadece bir hatunla beraber olması.
astral seyahatle pandemi öncesi pandemiyi planlayan 12 masanın yanına gittim demişti bir programda

salvia divinorum sayesinde bu halusinatif senaryoyu yasamaniz mumkun.
Şaman ainlerinde kullanilir. Daha da eskiye gidersek vikingler berserker moda girmek ve savascilari yenilmez yapmak icin bu otu kullanirlarmis.

Karşılaştım kendisi ile. O zamanlar böyle galaktik değildi. Gözleri yine böyle pörtlek ve korkutucuydu. Sıradan bir ünlü iken ne oldu da böyle oldu. Ne yaşadı, karşısına kim çıktı, ne dedi, nasıl bir sinerji kuruldu inanılır gibi değil. Acep benden sonra mı oldu ? Bilemedim şimdi.

yalan habermis , nereden uyduruyorlar bunlari dedi, gülüyormuş o da .p

• Kahkaha
Tepkiler: ne

kendisi sanırım bu videodan sonra böyle bir sanrıya karar vermiş ve açıklamada bulunmuş,
e o zaman konuş deli

Yenge ne yapıyor peki Yusuf Abi?
Satürn'un yörüngesinde oturup yukarıdan aşağıya üstümüze mi tükürüyor?

Geri