Android Oyunundan para kazanma

Konu sahibi son olarak 4193 gün önce görüldü
Forum kurallarını ve bu başlığın buraya mı açılacağından emin değilim biraz doğaçlama takıldım yanlışım varsa afedersiniz.
Arkadaşlar dediğim gibi öncelikle PAYPAL hesabınız olması gerekiyor ve birde ANDROİD telefonunuz daha sonra yapıcağımız işlem telefonunuzdan WHAFF indirmek
whaff nedir ?
whaff dediğimiz uygulama arkadaşlar size arkadaşlarınıza paylaştığınız uygulama başına vericeği dolar miktaridir örneğin ben burda kendi kodumu paylaşıcam siz whaffi indirirseniz ve sayemde para kazanmaya başlarsanız bana kişi başına 0.30 dolar gelmiş bulunucak
Whaff nekadar güvenilir ?
Arkadaşlar whaff tan milyoner olanlardan tutunda İddaa parası çıkartanlar bile var yani güven teşkil eden bir sorunla karşılaşmadım olucağınıda sanmıyorum
Whaff Tavsiyelerim ?
Öncelikle arkadaşlar iddaa oynayan sporla ilgisi olan biriyseniz muhakak whaff tan 10 dolar tamamlayıp bir internet üzerinden oynanabilir iddaa sitesine bu parayı koymak olur bu 10 dolar size tam olarak ne kadar geliceğini bilmiyorum ama 25 türk lirasi diye düşünmekteyim,25 liradan internet üzerinden oynadığınız iddaalarda en az 10 lira koymanız gerekiyor buda size 2 oyun hakkı tanıyor ve %50 şansınız oluyor garanti maçlar bulup bunun ilgilisi çok var muhakak vardır arkadaşınız onlardan yardım isteyin ve paranız orda katlansın dursun nasıl tavsiye ?
WHAFFIN BANA OLAN YARARINDAN BAHSEDELİM
Arkadaşlar GAME OF WAR https://play.google.com/store/apps/details?id=com.machinezone.gow&hl=tr
bu uygulamayı indirirseniz 0.30 dolar kazanmış olacağım tabiki sadece indirmeniz yetmiyor
Verdiğim kodu da yazmanız lazım AL12414
oyun açılır açılmaz gelir Whaff indiricek olan arkadaşlarım kod sorarsa bu kodumu lütfen yazın ben size kazandırıyorum siz bana kazandırın değilmi ? :D
indiriceğiniz uygulamaları vereyim ; ÇANAK OKEY KODUM :AL12414 ZOMATO KODUM :AL12414 GAME OF WAR KODUM :AL12414
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM SORUN YAŞAYANLARLA İLGİLENEBİLİRİM :hello:

Geri