Anaokulu Öğretmeni Sevgilisiyle Yatakta Çektiği Pozları Velilere Attı

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Anaokulu Öğretmeni Sevgilisiyle Yatakta Çektiği Pozları Velilere Attı

Eyüp'te bulunan bir anaokulunda okul öncesi eğitimi veren öğretmen F.V., velilerinin toplu kullandığı whatsapp grubuna sevgilisiyle çekindiği uygunsuz görüntüleri gönderdi.

Anaokulunun öğretmen kadrosunda bulunan ve minicik yavrulara okul öncesi eğitim veren öğretmenlerden F.V.'nin, öğrenci velilerinin toplu kulandığı whatsapp grubuna sevgilisiyle çekindiği uygunsuz görüntüleri gönderdiği ortaya çıktı.

VELİLER ŞOKE OLDU

Bu durum, veliler üzerinde şok etkisine neden oldu. Minik yavrularını emanet ettikleri öğretmenin sevgilisiyle yatakta çekilmiş yarı çıplak fotoğraflarını velilere göndermesi büyük tepki çekti.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMASINI İSTEDİLER

F.V.'nin bu skandalının kabul edilemez olduğunu belirten öğrenci velileri, "Böyle bir öğretmen olamaz!", "Yavrularımızı bu zihniyete mi emanet edeceğiz?" derken, anasınıfı öğretmeni olan V.'nin görevinden uzakaştırılması gerektiğini belirttiler.

anaokulu-ogretmeni-sevgilisiyle-yatakta-cektigi-7858821_1917_m.jpg

Konuyla ilgili olarak Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün soruşturma başlatması bekleniyor.

Sondakika

Yanlışlıkla atmis olabilir hahaahah

Belki de dersin parçasıdır o fotoğraflar. Biz anaokulu bile okumadık. :T:

Hangi amaçla attı acaba yazık rezil olmuş

Fotoğraflarda sıkıntı yok da veli grubuna atmak nedir ?
Alkollumuydu acaba ? :p
Yoksa yanlış penceremi açtı ? :p
Bende cok yaparımda öyle :D

fotoğraflarda bir şey göremedim ben devamı varsa bilemeyeceğim :nee:
gruptan atmasaymışsın iyiymişte, tüh :msm:

Pozlarda ne var? Nereye atılmışsa atılmış, niye olay çıkıyor anlamıyorum.

Ogretmen la bu ogretmen.
Bakire rahibe degil, bu zihniyetemi emanet edeceğim diyor cocuğu..

Yanlışlıkla olmuş olabilir yazık olmuş kadrolu oluşuna birde öğretmen yahu bilerek yapacak değil ya.

Yanlışlık oldu büyük ihtimalle ama fotolarda açık saçık bir şey ok gibi görünüyor ya da onları yayınlamadılar. Kötü olmuş .

ahlaksız uygunsuz dedikleri pozlar ne acaba merak ettim uygunsuzluğun kıstasını kim belirliyor bunu sormak lazım ?
kim bilir gerçekten bilinçli atmadı,insanlık hali herşey olabilir.başka bir iş var bunun altında

ya ben şunu hiç anlayamadım
özel hayatına neden karışılır bir insanın kadının sevgilisi var diye hemen neden **Spam/Adversiting** damgası vurmaya çalışır bizim milletimiz.

hakikaten çok uygunsuz fotoğraflarmış
tez kellesi vurula !

Geri