Anakonda yılanı insan yer mi? anakonda yılanı insan yutar mı?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hayvanlar Alemi (Arşiv)

1771-Dev-anakonda-timah-avi.jpg

Evet
10 metreyi aşabilen boyları ve 200 kiloya varabilen ağırlıklarıyla ürküten bir sürüngendir.
Anakondalar da avını sıkarak öldürür ve bütün olarak yutar.
Amazon bölgelerinde yaşarlar.Fil yavrusu,sığır bazen timsah vb. canlıları yutabilen bir anakonda yılanının,bir insanı yutması zor olmayacaktır.Bu sebepten anakonda yılanları insanlar için tehlike oluşturabilmektedir.

Belgeselde izlemiştim ve ağzım açık kalmıştı resmen
izlerken bile ürkmüştüm

Ye ye ye! Çıtır çıtır... Ye ye ye! Kıtır kıtır. Ye ye yeee...

Hey! seni yerler yerler, seni ham yapar bu zilliler.

cok sisman insani nasil yiyecek mesela 200 kilo

Anakonda,Avına Sarılarak,Sıkarak Tüm Kemiklerini Kırar.Bu Sebebten Dolayı Kilo İle İşi Yok.Ayrıca Çenenin Üst Tarafında İki Tane Gizli Diş Vardır Bu Dişlerle Avını İçeri Çeker,Çenesi Avın Durumuna Göre Esneyebilir,Yani Yutma Problemi Yoktur.İçerde Avını Sindirdiği İçin Kilo,Boy Önemli Değil.Anakonda İnsanlara Nadiren Saldırır.Genelde Su Altında Avlanır Fakat Karada da Hakimiyeti Üstündür.İzlediğim Belgesellerde Boyu 18 Metre,Kilosu 250 kg'nin Üstünde Bir Anakonda Yakalamışlardı,Tabi ki İncelemek İçin.Bu Tarihteki en Büyük Anakonda Tespiti.Anakonda Zehirsizdir.

anaconda avını yemeden önce iyice sıkıp kemiklerini kırarmış ayrıca çenekemiklerini yerinden çıkarıp 3 kat daha büyük açabildiklerinden ağzını yutabilirler videoları varda buraya ekleyemiyorum

Geri