-
-
-
-
-
Anadolunun en güclü taraftar grubu sizce hangisi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adana Demirspor (Mavi Şimşekler)
[YOUTUBE]0FKRBfvXG_Q[/YOUTUBE]
Yalı grubu ;)
))) Stad işi ne olacak hocam yakısmıyor koca izmirin stadı yok
Bu konuları hiç açma çok sıkıntılı durum bu çünkü kıçı kırık afyona stat yapıyolar ve afyonun bir tane takımı bile süper ligi bırak 2. ligde bile yok ayrımcılık yapıyolar belediye yapmıyor şuan hala stat yok ve manisada oynucakmışız sürünüyoruz ya bu halde süper lige çıkarsak bi 20 binlik olursa çok iyi olur bence, belediyeye çok küfür ederim hiç açma bu konuyu valla :asd:
Ksk Çarşı
Ben de ona sasıyorum su an ligde 3 İzmir takımı var ve her hafta deplasmanda oynamak zorunda kalıyorlar) gördüğüm kadarıyla göztepe ve karsıyaka da iddialı kadroları var bakalım nereye kadar böyle gidecek :heyoo::asd:
Ya onu geçtim, şuana kadar bir çok derbiden daha çok seyirciye sahibiz normal bir maçta en az 10-15 bin yapıyoruz ksk maçında stat full geçiyor buna rağmen yapılmıyosa bu belediyenin ben .... gerisini sen anla yani. :haha:
İnş en yakın zamanda yapılır Göztepe ve Karşıyaka kemik taraftarı var aynı Adana Demirspor gibi o derbileri de kacırmam :asd:
Ben en son altay maçına gittim bir problem yokken topa biber gazı sıktı içeriye tek sırayla alıcam ayağına bizi almıyolar bir sürü insanı nasıl soktan tek sıraya askeriyemi bura sonra heh kapıyı kırdık giriyoruz dedik o anda biber gazı bi attılar şerefsizler çakallık yapıyolar girerken orda arbede biber gazıda yedik yediğimizle kaldık sonra girdik kapıyı kırdık biletli biletsiz herkes girdi sonra çıkarken toma tazyikli su sıkıyo biber gazı atıyolar falan stattan çıkamadık bir süre sonra polisler zorla çıkartılar vura vura falan görceksin ya![]()
Gecen sezon ki mac galiba) 2-2 mi bitmişti