Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balkona çıkayım da sigara tüttüreyim dedim, masaya koymuştum ariyorum ariyorum paket yok
ortalığı dağıtırken söyleniyorum tam hınınınfs nerde yaaa bu diye
O esnada ananem kolumdan tutmus diyo ki bak burada ne yazıyo içen ölür
anane sen okuma yazma biliyo muydun lan diye ani bi tepki cikti agzimdan. Cok saskindim. sonra hemen toparlayip kollarini cimcikledim aman aman aman okuyomuumuş buu gibisinden.
şimdi balkonda sigara tüttürüyoken ananemin 100 yildir ilk kez bi şey okumuş olduğunu düşünüyorum.
İsligimda godfather theme var. Ulu tengri tepemden baksin ki hayat sürprizlerle dolu diyorum..
Sabah mesai var.
ve ben kafamı düzlemeye bayıldığımdan uyuyamıyorum..
uyumayı denesem olmayacak, uyumasam yarın ofiste ah Meli hep aynı şeyi yapıyorsun diye kendime kızacağım..