An itibari ile ne yapıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
ben de bakınıyorum işte
ne olsun

Kahvalti yapip ilginc bir konu ariyorum forumda,vuslati arayan sevgili gibi.Konuyu sabote etmek icin.
Bulamadim...
Ayikamadim henüz zannimca.

hava çok soğuk yorganın altında gevşek gevşek sırıtıyorum.

Calisiyor izlenimi vermeye calisirken yoruluyorum..... nasil bir bahtim var ya rabbel alemin...

Bos vaktin ve tembelligin tadini cikariyorum.
Bir saattir kahvalti basindayim..huzurumu birazdan bir arkadas bozacak.
Gelme de diyemedim.Kesin yine iliski problemleri yasiyor.

dünkü olaydan sonra yığdım dosyaları. çalışıyor imajı veriyorum.

Calisiyor imaji verme uzmani olaraktan bu islerde forum ekranini kucultuyorsun, parmaklarin her an alt, tab tusunda hazirda bekliyor.

Calisiyor imaji verme uzmani olaraktan bu islerde forum ekranini kucultuyorsun, parmaklarin her an alt, tab tusunda hazirda bekliyor.
pc'den iş dışında girdiğim bir site ertesi gün engelleniyor. telefondan devam.

pc'den iş dışında girdiğim bir site ertesi gün engelleniyor. telefondan devam.
akla gelebilecek butun siteler engelli bende, nasil oluyorsa bi tek bu foruma girebiliyorum :D Ya seni takip filan mi ediyorlar kendi kendine engellenmemesi lazim

akla gelebilecek butun siteler engelli bende, nasil oluyorsa bi tek bu foruma girebiliyorum :D Ya seni takip filan mi ediyorlar kendi kendine engellenmemesi lazim
teknik kısmını bilmiyorum da loglar tutuluyordur illa ki. bir yere gidiyordur. foruma bir kere girdim iş bilgisayarından engellendi. donanımhaber'e girdim engellendi. hep ertesi gün engelleme oldu. bir daha da girmiyorum başka bir siteye.

• Beğen
Tepkiler: W
Gözlügümü ariyorum söve söve.Bulamiyorum.
Sonra cok yerine cük yaziyoruz.
@aegishjalmur beyin alayina gidiyoruz.
Bu mesaj agir konsentrasyon cerceve icinde yazilmistir.

kral ve ben bacaklarımızı uzattık gevşek gevşek uzanıyoruz.
çayımız da var..

Ananasli yesil cay mi?
Ay aman tanrim.
Bu aromada cay icenin lafina nasil güveniriz o mon dieu.

Klara hanimla hasbihal ediyoruz.
Kahvalti beni bekliyor ama görünmez bir el beni yattigim yerden kaldirtmiyor.:D.dd

Kahvaltıdan kalktım. Çay içeceğim.

Geri