Bir arkadaş grubum var hafif psiko psişik tipler .. " Abi " dediler " Ammar'a gidelim .. Cin filmiymiş kaçırmayalım "
Cin filimleri denilince akla Hasan Karacadağ Büyük Üstad gelir .. Dedim " Olm bi bakayım araştırayım gitmeye değer mi ? "
Neyse sonra netten fragmanını izledim, konusunu okudum filan derken aradım bizim çocukları ; " Bu filme gidilmez, anladığım kadarıyla baştan aşağı özenti bir yönetmenin elinden çıkmış amatör bir çalışmaya benziyor .. Ayrıca bana inandırıcılığı da pek az geldi "
Lakin arkadaşlar ısrar ettiler .. Grup içerisinde özellikle de Cinni konular içinde uzman kişi ben olmama rağmen " ille de gidelim hocam " sesleri yükselince gidiverdik bir akşam Ammar'a ..
Konusuna gelince ; Üçü dişi ikisi erkek 5 genç insanın hafta sonunu geçirmek üzere şehirden ayrılışları ve bir köy civarında bulunan konakta geçirdikleri korku dolu iki geceyi anlatıyor .. Spoiler vermeyeceğim elbette ama sopayı vermek istiyorum sizlere .. Elinize birer sopa alıp bu filmin senaristini yönetmenini ve oyuncu kadrosunu sopalasanız hakkınızdır ..
Bir cin filmi yapacaksanız evvela konuyu oturtmasını bileceksiniz .. Film boyunca kullandığınız argümanlar filmin sonunda havada kalmayacak ve en önemlisi Cin filimlerinde İNANDIRICI OL-MAK ZO-RUN-DA-SI-NIZ ..
Bu açıdan Ammar tam bir fiyaskoydu .. Sanki çizgi filim izlemişim gibi hissettim kendimi ..
Ne karın kaslarım hareketlendi, ne de göz kapaklarıma iş düştü .. Bol bol " offf pufff " çekip durdum ..
Velhasılı 10 üzerinden 2 verdiğim bu filme net ortamında 6.9 veren insanları bulursam eğer kimyasalla zehirlemeyi düşünüyorum
Gitmeyi düşünen varsa gitmemeyi düşünmelerini salık veririm ..