ÜSözlük amert

Konu sahibi son olarak 437 gün önce görüldü
dostlarım herkesin üye sözlüğü olur da mert beyimizin neden olmasın? işte yine peri özellikleriyle melo bu işi de üstlendi. kadir gecesi oruç tutmam beni çok değiştirdi.
mert bey okey camiamızın saygıdeğer bir üyesiyken, benim marketlerde, metrolarda ve avm'lerde yeni yüzler arayan dolandırıcı menajer yanım kendisini keşfetti-evet bu bi keşif- ve canım da bu keşfi forum kankilerimle tanıştırmak istedi. açıkçası kendisini başta ''can yaman'' gibi linçlemeye çalışsanız da arkasında dağ gibi köln aman melo olduğunu hatırlayıp vazgeçtiniz. sevindirici... mert beyin gözünde bir karizmam var, köln civarlarına taşınana kadar bunu korumam lazım bozmayınız...

sevgili mert beyin en belirgin özelliği takip edememesidir çünkü biz ne kadar hızlıysak, forumumuz da bi o kadar hızlıdır, haliyle sizleri takip edemiyor ve bazen mesajlarınıza çok geç dönebiliyor. kişisel algılamayın. kişisel durumlar için de foruma kocaman ''ne oluyor anlamıyorum bana dm atabilirsiniz alınmam'' demişliği vardır. mert beyin kimseyle bir problemi olmaz, size kızmaz, küsmez, anlayışlıdır, yüce gönüllüdür. forumda en sevdiği insan need'dir, en kıvrak zekalı bulduğu insan yosun'dur, en sempatik ve şirin bulduğu insan melo'dur, en ''sen niye hep uyuyon'' dediği insan plesk'tir ve inanamazsınız ama en ''köln'e gel'' dediği insan rasko'dur-bi kere dedi ama sana niye dedi-... bu saydığım isimlere karşı tek yanlışınız olursa almanya sizi sadece kıskanmakla kalmaz, başınıza bela da olur ona göre...

ikinci belirgin özelliği de forumda kim erkek kim kadın anlayamamasıdır. sizlerden ricam konuya yazarken cinsiyetinizi belirterek yazın ve yılın transferi olarak gördüğüm, sayın mert beyi bu dertten kurtarın. hassasiyetiniz için teşekkürler.
sevgilerle...
Ya vallahi bravo. Böyle yazacağına üzerine araba sürseydin veya ayağına Demir çubukla Vursaydın Daha iyi olmaz mıydı hahaha.

amert ile online okey âlemine çapkın bir bakış

Okey sitesi sahibi zOkey'e yıllık tam paket ödemesini peşinen yapmıştır. Sitede patron hesabı online durumdadır, ama kendisi reelde çoktaaan bitkisel hayata girmiştir.

Sitenin online kalan 2-3 kişilik müdavim kadrosu ise artık birisi gelse de masa kurup oyun çevirsek diye yanıp tutuşuyordur. Nefes alsın yeter modundalardır.

Derkeeen, O gelir! amert!

Slm jannlarr nbr yazar. Sitenin sohbet lobisine emojiler yağar; kalpler, alevler, patlıcanlar, közlenmiş biberler...

Flood yağmuru arasına tekrardan amert post'u düşer: "masayi kur sıcak suyu hazir et cnmm. birazdan geliyorm."

Not: Sıcak su çay kahve demlemek için. Fesatlık yapmayın.

Jilet amert sevdiğimiz bir abimizdi. Janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi.

Geri