Amerikan güreşi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Cocuklugum Amerikan gureslerini izlemekle gecti. Hulk Hogan ve Andre the Giant karsilasmasi en guzeliydi, o gun pur dikkat ev halki onlari izlerdik. Hulk dayagi yer yer sonra bir anda kullerinden dogardi koca dev Andre'yi olumune doverdi. Hep ayni hikaye .p

Bir de tahtali deli vardi favorilerimden ama ismini bilmiyorum .p tahtasiyla kosarak gelirdi. Delilere olan zaafim sanirim cocuk yasta bu yuzden basladi .p

her persembe WWE gecesiydi bizde :p

blwweo.jpg

TRIPLE H e aşıktim :D

Big Sexi severdim bende adam iyi dövüşüyordu :sırıt:

WWe izleyen biri olarak sahne kararır ve Undertaker gelir..Adamı unutmadım efso bir dövüşçü idi...
Hele bir de Mysterio vardı bücür her yere zumba aleti gibi sekiyordu hahah..
Cağnım cağnım Terrifier'i canlandıran Chris Jericho
Randy Orton seni seçtim pikaçuuu

Artar dövüşçüler artarr..

Videolarını izlerim ama yeni olarak varsa araştırıp bakmalıyım...

Aslında bir reality show. Biraz kurgusal biraz doğaçlama. Kolpadan dövüşüp sövüşür, yollarını bulurlardı. Tam Amerikan kafası.

Bunun bir de farklı ekstrem spor boyutu vardı. Bizimkiler dizisinin Yazlıkçılar adıyla yayımlanması gibi. Aynı oyuncu kadrosu, ama farklı bir senaryo. Amerikan dövüşü yapanlar da hurdaya ayrılan araçların üzerinden koca koca lastikli "monster" adı verilen jiplerle geçerler, teneke ezerlerdi. Çamurda halat çekme ya da fıçı bira içme kapışması falan yaparlardı. Motorsiklet çeteleri olarak takılırlardı. Bunları daha iyi anlayabilmek ve anlatabilmek için Kaliforniya'yı iyi bilmek gerekiyor.

Son düzenleme:
ramboları gibi faso fiso şeyler
nasıl bu kadar güçlendiler ilginç

Eskiden izlerdim kanepeden Kanepeye atlayarak canlandırma yapardım kendimce. Sahte yapmacık olduğunu anlayınca hemen soğudum.

Geri