Amerikalıların Nefreti Sevgiyle Mağlup Ettiği 9 An

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Sizdeki bu zeka oldukca kavonoz her zaman bos kalir vede siz boyle bos kavonazlarla ugrasirsiniz:asd:

bu mesajınla bir kavanozun boş şeylerle nasıl doldurulacağını ben birşey demeden zaten kanıtladın dostum , alıntı yaptığın arkadaşın anlatmak istediği tamda senin gibi yanlızca din ile insan olunur fikrine kapılan , tek derdi kendisi olmuş kişilerdir , yani mesajda "farklı dinlere mensup olan kişilere umarım serzenişten bulunmanız yersizdir" derken , serzenişte bulunan bir canlı örnek olup alıntıyı yapmıssın , aslında cevapda sensin , sorusuna örnekte

şimdi bu mesajın ardından tekrar bir laf kalabalığı ve okudun halde anladın gerçeği saptırma eylemine düşüceksin , genelde cahiller böyle yapar , sen cahil biri değilsin tabilki yanlış anlama , ama dedim ya boş şeylerle dolmuş bir kavanoza örneksin , yine bana kızıcaksın biliyorum fakat bu niteliğine "boş konular" açma yeteneğide eklenince 100%upgrade edilmiş bir boş şeylerle dolu kavanoz oluyorsun.

Çünkü herkese laf yetiştirmek için , hızlı olup hemen bir laf kalabalığı ve sonuna smile koyunca skoru 1-0 yapıyımcılardansın , muadil bir obje gibi yaşamak zor olmuyormu ?

E arkadaşlar her konuyu dagitmak icin ellerinden geleni yapiyor yapacak bir sey yok
Ne soylesen bos

Boş kavanoz benzetmesi ilk önce sizden başlamış ama bence hiç gerek yoktu. Zaten konuda anlatılmak istenen müslümanlara destek veren diğer dindeki yahut dinsiz dediğimiz kişiler değil mi? Öyleyse boş kavanoz benzetmesi neden ? Demek ki boş kavanoz değiller ki bizim gibi müslüman olanlara destek verip yanımızda olduklarını komuoyuna duyurmaya çalışıyorlar. Birbirimize karşı hoşgörülü olmaya özen göstermeliyiz diye düşünüyorum.

Ben cahilim kardesim o zaman benle uğrasmayin...ben hic bir zaman kimseyi kucumsemem benim aklim bu kadar kardesim

Boş kavanoz benzetmesi ilk önce sizden başlamış ama bence hiç gerek yoktu. Zaten konuda anlatılmak istenen müslümanlara destek veren diğer dindeki yahut dinsiz dediğimiz kişiler değil mi? Öyleyse boş kavanoz benzetmesi neden ? Demek ki boş kavanoz değiller ki bizim gibi müslüman olanlara destek verip yanımızda olduklarını komuoyuna duyurmaya çalışıyorlar. Birbirimize karşı hoşgörülü olmaya özen göstermeliyiz diye düşünüyorum.

Konuyu acan benim benim onlara oyle bir soylemedim..ben sadece bos yorum yapanlar icin soyledim kimse kusura bakmasin yanlis anlasildigi icin fikirlere saygim var bazilari gibi deyilim

Ben cahilim kardesim o zaman benle uğrasmayin...ben hic bir zaman kimseyi kucumsemem benim aklim bu kadar kardesim

dostum kimse sana cahilsin demedi , kimseninde senle uğraştığı yok yanlızca ateistleri hedef alıp (konuda okuduğun ve odaklandın tek şey maalesef) boş kavanoz diğip , heleki iyi şeyler yaptıkları konunun içinde bunu yapınca sen kendini ekarte ettin

yani ateist insanlar yahut farklı din mensubu kişiler müslümanlara yaptıkları güzel şeyleri belgelemiş , sen bize sunmuşsun , daha sonra ateistlere giydirmek için laf sokmuşsun ?

şimdi sorum şu : neden kendi bacağına sıktın ?

Asla oyle bir niyedim yok herkes kendi yolun Rabbim herkese akil fikir vermis herkes kendi yolunu cizmesini iyibilir kim ne olursa olsan fikrine saygiliyim sizleri kirmissam ozur dilerim maksat sizler deyildiniz bazi yazilan yorumlardan kizdigim icin bos kavonoz gelimesini kullandim ama sunuda soyliyimki bazi konularimla alay edercesinede dalga gecenlerde oldun birazda sinirim onda iki konumu kilitlediniz hic bir sey yokke size gore bos olabilir ben konuyu nereye acmisdim komiklerde o zaman niye kilitleniyor anlamis deyil herkesden ozur diliyorum

Geri