Sizdeki bu zeka oldukca kavonoz her zaman bos kalir vede siz boyle bos kavonazlarla ugrasirsiniz:asd:
bu mesajınla bir kavanozun boş şeylerle nasıl doldurulacağını ben birşey demeden zaten kanıtladın dostum , alıntı yaptığın arkadaşın anlatmak istediği tamda senin gibi yanlızca din ile insan olunur fikrine kapılan , tek derdi kendisi olmuş kişilerdir , yani mesajda "farklı dinlere mensup olan kişilere umarım serzenişten bulunmanız yersizdir" derken , serzenişte bulunan bir canlı örnek olup alıntıyı yapmıssın , aslında cevapda sensin , sorusuna örnekte
şimdi bu mesajın ardından tekrar bir laf kalabalığı ve okudun halde anladın gerçeği saptırma eylemine düşüceksin , genelde cahiller böyle yapar , sen cahil biri değilsin tabilki yanlış anlama , ama dedim ya boş şeylerle dolmuş bir kavanoza örneksin , yine bana kızıcaksın biliyorum fakat bu niteliğine "boş konular" açma yeteneğide eklenince 100%upgrade edilmiş bir boş şeylerle dolu kavanoz oluyorsun.
Çünkü herkese laf yetiştirmek için , hızlı olup hemen bir laf kalabalığı ve sonuna smile koyunca skoru 1-0 yapıyımcılardansın , muadil bir obje gibi yaşamak zor olmuyormu ?