Amerika'daki saldırı yine buram buram Yahudi kokuyor.

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Amerika'da bir camiye yapılan saldırı Neyi hedefler olabilir sizce?

Yine yazacağım Komplo Teorisi yapıyorsun diyeceksiniz ama değil. Neyse o halde susayım da, ortaya çıksın arkasındaki değneğin kim olduğunu anlarsınız.

Kamil hocam biraz kolaycılık yapıyorsunuz.

İnsan zihni karmaşıklığı sevmez amenna da bu da fazla basit. Her şeyi yahudiliğe yüklemek böylece tek bir düşman fikrine bağlanmak, karmaşık gerçeklerden daha konforlu.

Ama bence doğru bir bakış açısı değil. Sistemi, tarihi, ekonomiyi, siyaseti, insan psikolojisini, sınıfsal çatışmaları, çıkar ilişkilerini incelemeksizin. Hoop “Onlar yaptı” de geç. Fazla kolay.

Bu yaklaşımın en tehlikeli yanı da size sahte bir farkındalık hissi veriyor. Aman dikkat diyim.

Kamil abi Hitler seni görse düğme ilikler 😁

Son düzenleme:
Kamil hocam biraz kolaycılık yapıyorsunuz.

İnsan zihni karmaşıklığı sevmez amenna da bu da fazla basit. Her şeyi yahudiliğe yüklemek böylece tek bir düşman fikrine bağlanmak, karmaşık gerçeklerden daha konforlu.

Ama bence doğru bir bakış açısı değil. Sistemi, tarihi, ekonomiyi, siyaseti, insan psikolojisini, sınıfsal çatışmaları, çıkar ilişkilerini incelemeksizin. Hoop “Onlar yaptı” de geç. Fazla kolay.

Bu yaklaşımın en tehlikeli yanı da size sahte bir farkındalık hissi veriyor. Aman dikkat diyim.
Düşüncelerine saygı duyuyorum Ancak şöyle bir durum var:

Düşün ki; bir Kasabanın kenarında büyük bir dağ var ve Dağın üstünde kocaman bir Kaya. Bu kayayı tek hamlede ittirmek imkansız, ama sarstıkça altına ufak ufak taşlar koymak bu kayayı milim olsa ilerletir. E bundan memnuniyet duyan amacı yani kayayı Kasabanın üstüne atmak olan birisi bunu Bıkmadan usanmadan yapar.

Bu aşağılık siyonist Yapı asla bu emellerinden vazgeçmedi. Bulduğu her fırsatta mutlaka bir fitne çıkarmanın derdinde.

En mutedil insan bile olsa her şeyi doğru düzgün çalıştığı ülkenin halkına zarar vermeden yapmaya uğraştığı halde kendisine sadece Müslüman olduğu için bu türlü fiiller yapıldıkça ve hatta bir gün kendi ailesinden çocuğunun eşinin öldürülmesi ile karşı karşıya geldiğinde nasıl bir tavır takılmasını beklersin?

Sinir uçları ile oynanıyor üstadım. Ve orada yapılan Bu haksızlıklara karşı ses çıkaran direniş gösteren Müslümanlara da bu İmaj elbisesini giydirmek istiyorlar. Yani sonucunda diyecekler ki bana bak haklıymışız gördünüz mü..

Milletin anlamadığı konu şu benim bir yaratıcının olduğuna inanılan ve onun İnsanlık adına doğru emirlerini yaşayan insanlara lafım yok. Benim derdim her türlü sapkınlığı yaşayıp bunu din olarak pazarlayan şerefsizlere karşıdır, yani faşistlere karşıdır. Bunun adı da siyonisttir.

@kamil0920 ağam döktürmüş gene maşallah, çok haklı kendisi. Hadi yıkılın artık, teşekkür edin ufkunuzu açtığı için.

Geri