Amerika

Konu sahibi son olarak 1013 gün önce görüldü
William Saroyan'a göre her şeyden rahatsız olan bir ülke; ''Önce hayvanlardan rahatsız oldular, sonra Kızılderelilerden, daha sonra birbirlerinden" der, Saroyan. 20 yüzyıla ve bugün olanlara bakarsak, bu rahatsızlık daha da artmış gibi. ABD, tüm Dünya'dan rahatsız.

Kuzey, güney ve orta olarak 3 e ayrılan kıta
Kuzeyde Kanada ve Abd var, ortada meksika, kolombiya falan, güneyde arjantin, brezilya, şili vs.
küba da oralarda bi yerde. Abd ile küba birbirine küsmüştü, fidel castro ölünce abd tekrar yanaşmaya başladı.
değişik bi ülke abd

• Beğen
Tepkiler: 0
bana gore yasanmayacak yerlerden. tabii secim yapmak zorunda kalsam yine amerika'nin kuzeyini secerdim. zor yasam ve standartlar, zor ve degisik kafalar. zenginlerin hayatlari saka gibi. film seti gibi. sahte, oyuncak gibi esyalar ve evler, bahceler, ozellikle duzenleri. buyuk bir bosluk hissiyati veriyo bana. reality tv show'dan gorduklerimiz bunlar tabii, ama az cok goruyor ve yorumlayabiliyoruz o kulturu. kisacasi, ben sevmem o taraflari. yine en iyisi yasadigim ulke.

Kardeşimin sırf oraya yerleşmek için 20 bin dolar harcadığı ülke. Dünya'da ki kaos'un yönetim merkezi.

Hani yuruyen bela derler ya boyle sekli semali kaymis, millete salca olan ve kavga eden tipler.

Heh amerika iste

• Beğen
Tepkiler: 0
Amerika Birleşik Devletleri. Bu sene orada yaşayabilmek adına 8. gc başvurumu yaptığım ülke. Severiz

Geri