Amerika fetöyu teslim eder mi?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Sizce ABD fetöyu teslim edecek mi? ABD fetöyu teslim etmezse neden etmez. Amerika fetoyu teslim etmezse Türkiye'nin tutumu nasıl olur? Amerika nın fetöyu teslim edeceğinizi düşünüyormusunuz?

Adı feto kaldı xd
Zamanında bir forumda fettoş dediğim için biri beni eleştiri yağmuruna tutmuştu büyük bir cemaatin liderine nasıl böyle dersin diye.

Cevap veriyorum; vermez.

O yaşta bir adamı teslim almak ister mi TC emin degilim
Yargılayıp yargılayıp serbest bırakmak zorunda kalırsa işler tersine döner birde..

edecek olsaydı bu zamana kadar etmez miydi?

Deliller varsa gönderirler, bizim dostluğumuzun sekteye uğramasını istemezler. O kadar değerli değildir onlar için.

Delil varsa gönderirlerde bu adamda mal değil delilli iş yapmaz. Adını belgelerde geçirmez.

abdnin Türkiyenin kucağina atacaği adam bitermi fetullah sadece bir sembol önemli olan Türkiyenin bundan sonraki tutumu

Türkiyedeki bütün elemanları deşifre olduğuna göre artık abd nin de bir fayda göremeyeceği için teslim edecektir diye düşünüyorum.

Etmez diye düşünüyorum lakin abd bu belli de olmaz.Fetoya ne halin varsa gör diyebilirler de.

Artık işine yaramaz...
Bu saatten sonra ayak bağı olur...

Türkiye istemese bile onlar verir...

Bilgi - İnanç - Eylem

amerika dış işleri bakanı 5 yıldır herhangibi dosya gönderilmedi dedi.

tabiki mitinglerde gaz vermek için aksi idda ediliyor , güzel fikir

lanet olsun hala kimse fetonunda bir üstünün olabileceği ihtimalini anlayamadımı ?

feto yanlızca halka "onun anına koyacağız" diyerek milleti daha çok kapsamaalanı içine çekip temeli sağlamlaştırmak için kullanılan bir joker

feto bir araç

Başlık "Amerika Fetullah gülen i teslim eder mi ? " olmalı .

Vermek istemeyecek

Çocukları bu sefer başaramadı
ABD kızgın bize

İlk defa Türkiye üzerindeki
emelleri gerçekleşmedi

ABD fetöyü vermezse
İlişkiler dahada bozulur
Bunu göze alamayacaklar
Vermeseler bile
sınırdışı etmeleri muhtemeldir

Mitinglerde bas bas bağırıyor ama 5 yıldır hiçbir dosya gönderilmemiş onuda gec adam hala bu devletten maaş alıyormuş 3-5 gün öncesine kadar :asd:
Bu saatten sonra teslim etseler nolur orasıda muamma adamda hertürlü hastalık var burda tedavi ettiririz anca :D

Şayet gelirse 40 bin kişinin katili Apo gibi ona da bir ada tahsis eder yanına da üç beş müridini yerleştirir ve Kendisinden talimat alması için tayin ettiği şakirtlerinden bir heyet teşekkül ettirilip haftanın belirli günleri adaya çıkartabilirler.
Olmaz demeyin,
Niye olmasın!
ABD de malikanesi vardı Türkiye'de de bir adası olmuş olur.

Geri