Ameliyattan korkan insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Neden korkuyorsunuz ?
Nihayetinde anestezi oluyor. Korkanları anlamaya çalışıyorum ama o anda zaten acı hissetmiyorsunuz değil mi.

Bir kac defa ameliyat olan biri olarak hic korkmuyorum o dayanilmaz agrilari cekip ilac icmektense ameliyata raziyim

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
anestezi esnasinda vefat edeceklerinden korkuyorlar

Bacağımdan ameliyat oldum, ameliyat olmadan önce çok korkardım. Doktor ameliyat olacaksın dediğinde hiç korkmadım.

Belden aşağıyı uyuşturdular ilkten, kesmeye başlayınca acıdı sonra dedim bari bayıltın, onlarda bayılttı hiç bişey hissetmedim :)

Ama ameliyattan sonra kesilen yerler çok ağrıyordu.

• Beğen
Bacağımdan ameliyat oldum, ameliyat olmadan önce çok korkardım. Doktor ameliyat olacaksın dediğinde hiç korkmadım.

Belden aşağıyı uyuşturdular ilkten, kesmeye başlayınca acıdı sonra dedim bari bayıltın, onlarda bayılttı hiç bişey hissetmedim :)

Ama ameliyattan sonra kesilen yerler çok ağrıyordu.
Geçmiş olsun Thor Peki bir hasar yada başka bir yara kaldı mı.? Seni zorlayan

ya kalkamazsam tereddütü düşüyor tabi
doktora her ne kadar güvenmeye mecbur kalsan da
narkozun ne demek olduğunu çok iyi bilirim kokusu ve ruhlar alemi hali inanılmaz çat diye gidiyorsun birkaç saat sıfırlanıyorsun

• Üzgün
Korku değil de o masaya yatıyorsun, buz gibi her şey, savunmasız bi haldesin falan
Tam narkozda tamam anlamıyorsun bilmiyorsun başına gelenleri de, spinal anestezi aldığımda, anestezi doktoru başımda bana aynen şunları demişti..Ayyy Ebru şu an seni kesiyorlar anlamıyorsun tabi..Üstüne üstelik hemşirelerden biri de bayılınca yanımda ne var noluyor orada diye bi gelmişlerdi bana .p

Geçmiş olsun Thor Peki bir hasar yada başka bir yara kaldı mı.? Seni zorlayan
Teşekkür ederim, ameliyat iyi geçti. Kırılan kemiğe vida taktılar, yürürken biraz zorluk çekiyorum o kadar. Doktor çok iyi dedi geçen gittiğimde.

• Beğen
Teşekkür ederim, ameliyat iyi geçti. Kırılan kemiğe vida taktılar, yürürken biraz zorluk çekiyorum o kadar. Doktor çok iyi dedi geçen gittiğimde.
Daha da iyi olursun umarım. Sevindim adına.

narkozu yedikten sonra tekrar uyanamazsam korkusudur o.

Anestezist tam kapıda "öbür tarafta görüşürüz" demişti,normal bir hasta olsa dava bile edebilirdi bu kişiyi,ben güldüm,ameliyattan çıkmıştım bir daha ki görüşümde "sizin için diğer tarafta hiç iyi konuşmuyorlar" diyip beraber gülmüştük. çok panik olan insanlar var ki bu da doğaldır.

Geri