Ameliyat sonrası narkoz etkisi ile söyledikleriniz...

• Kullanıcı Alaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1949 gün önce görüldü
Var mı böyle anılarınız?​

iyiki yok düşünemiyorum neler diyeceğimi hehehea

Var ama soyleyemem cok ayip :)

Tesadüfün bu kadarı pes 1 saat önce filan arkadaşım yanımdaydı ona ameliyat anımı anlatıyordum:=) ben asistan doktoru tokatlamıştım beni soymaya çalışıyor sanıp meğersem serum daha rahat takılsın diye önlüğün kolunu çıkarıyormuşşş hahaha çok fena tokat atmıştım amaaa yaaa:(

Geri sayımda, uyandıktan sonra falan herhangi bir şey söylememişim.. ben içime kapanıyorum sanırım...

adamla hem evlenmiyor hem de sevişmek istedi diye sapık diyor..
-doktorlar ela.-

hiç böyle bir anım olmadı, tek bildiğim doktorlar ela'nın sahnesi, hüsran dicem ama hüsran da değil gibi...

Hatirlamiyorum.

İki tane ameliyat geçirdim.İlkinde genel anesteziydi, uyanınca çocuklarımın babasını sayıklamışım (: Tabi adam dağda görevde, yok..O kadar çok ağlamıştım ki onu hatırlıyorum..
İkincisinde genel istememiştim, sayıklama olmadı tabi..Doktorcumlarla konuşa konuşa ameliyat olmuştum..

bu ameliyata çıplak girme olayı dogrumu cidden? anadan doğmuş şekilde biraz ilginç

Kizkardesim sezeryanla dogum yapti, bu esnada erkek hemsirelerden cok utanmis, narkozun etkisiyle ayilma aninda hemsirelere de kaynanasina da cok fazla sovdu :D kamera goruntulerini izledikce guluyoruz .)

Benim yok ama Doktorumun var. Narkoz erken etkisini yitirmiş.

4 kez genel narkoz aldım. sayıklama falan olmuyor ben de, sersemlemiş bir şekilde uyanıp hemen ayağa kalkmak için zorluyorum kendimi xd

Ben uyandığımda gözlerimin çevresini sapsarı bi su kaplamış gibi görmüştüm. Sanki narkoz sarı renkmişte gözlerimden akıyomuş gibi kdjf
Anne gözlerimi sil anne gözlerimi sil diye söyleniyordum.

bu ameliyata çıplak girme olayı dogrumu cidden? anadan doğmuş şekilde biraz ilginç
Evet Samucum. Benim turuncu boxeri makasla yirtmislardi.:D Zaten 5 saniye sonra narkozu verdiler sizdik. Kufurlerle inletmisim hastaneyi ilk uyandigim zaman. Agzimi kapatmaya calismislar.:D Narkoz kafasi cok kotu yahu.

Geri