Amelie

Konu sahibi son olarak 1509 gün önce görüldü
benim konum niye yok diye yaban ellerde fukaralık çekmesin. yedisi çıkmış zaten. bir haftalık yeni üye. şu ara sözlükte konu açıyor. öğrenciyse, kendisiyle dertleşebiliriz, zira umuttepe'de 4 senemi harcadım.

aynı şehrin insanlarıyız : )
müziklerini çok sevdiğim tatlış bir filmin başrol karakterini nick olarak kullanıyor..
denk geldikçe yorumlarını okumadan geçmiyorum..
bende bıraktığı ilk izlenimleri güzel ve dahada tanımak isterim..
forumda kalıcı olması dileğimle..

Yann Tiersen hakkında ne düşünüyor acaba? Bir Amelie kolay yetişmiyor neticede.

tebrik ediyorum levent, tekniğin güzel. benim yürüme yavan kaldı. akşam vaazından sonra seni meydanda düelloya davet ediyorum.

Tek takılıyordu. Kaynasmaya başladı ama iyi ama kötü tanıdıkça uğrayacağım..

Benzetiliyoruz sanırım ve haklılar :sırıt:
Fakat kendisini dişçi koltuğunda gördüm. Botları topuklarıyla ateş ediyordu. Bense işe bile bu botlarla gidiyorum:
https://i.hizliresim.com/4j8M1p.jpg

Ayrı dünyaların insanı olabiliriz amelie hanım. Ayrı dünyalarda benzer duygular içerisinde postmodern dünyanın içkin yalnızlığıyla boğuşuejehehkajs devam edemicim :sırıt:

Kasmadan germeden kalender kalender takılan, hem mantıklı hem eğlenceli hem saçma olabilen, kalemi kuvvetli ortada uçarak dolaşan bir pokemon olabilir. Kuvvetle muhtemel seveceğim.

Benziyorlar mı,yanaşin bi bakiim.

Larien senindemi ikizin var.:sırıt: ( :mrslkm: )

Köşesinde sessizce seyre çıkan bir arkadaş. Konularını bekliyoruz efendim.

bu kız beni korkutuyor. kayıt olurken girdiği kişisel bilgiler-doğum tarihi, bulunduğu yer, takım, vs- podzemlje hesabını açarken girdiğim bilgilerle örtüşüyor. kafayı mı sıyırıyorum diye şüpheye düşüyorum. in misin, cin misin kız? kaçlısın? ne yapıyorsun, ne ediyorsun? okuyor musun? ne okuyorsun?

NnWQpQ.jpg

altın rehber ve mesela muzaffer başlığı açmış moruk. ürperdim sabah sabah.

Gidin burdan ya :sırıt:
O çoluk çocuk forumda top oynarken bir şey diyor mu :parti:
Amelie sen bunnara bakma.
Kara Melek başlığını da açsana.

Kendisi 1 pokemon olsaydı Togepi olabilirdi ama yaşlı 1 togepi :/

s-3af5b11a8b44da8244db390c657fc0e8b06d2c8d.gif

geçen ojeli barnak resmi paylaşmış. akıl sağlığım açısından yucin multisi olmadığına çok sevindim. hoşgeldin tekrar. (ve yürür.) ne kada güzel sözlük konuları. çok tatlısın.

Bence Amelie hnm sözlük konusu açmaya devam etmeli.
Referandum yapılsın, hayatımda da ilk kez "Evet" basarım.
:kaç:

Bence yada bana göre her neyse subjektif acimdan objektif aciya sonradan gecmek sarti ile sunu diyebilirim ki,Amelie hanim eglenceli,hayatin verdigi güzelliklerin yandasi ve uysal biri oldugunu düsünüyorum.Satirlar arasi okuma kaabiliyetini sezmiş olsam da,işte dediğim gibi tamamen objektif bu.
Objetivizmimimime sonra geçsek?
Tekrar hoş geldiniz Amelie hanim.
Audrey ide cok begenirim hani.

Çok tatlı değil mi ?
Ben sevdim kendisini, dozunda her şeyi ve orijinal oldukça.
Temennim güzellikler olsun hep ömründe.

Geri