amd

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
amd, intel, nvidia gibi milyonlarca kullanıcısı olan şirketler setupları kullanıma sunmadan önce, piyasada bilinen tüm antivirüs ve malware yazılımlarında penetrasyon eder sonra kullanıma sunarlar, dolayısı ile evet senin söylediğin gibi bazı uygulamaları zararlı yazılım olarak görebilirler ancak onlar üçüncü parti yazılımlar, donanım/bileşen veya aygıt sürücülerinde böyle bir şeyin olması mümkün değil eğer resmi sitesinden indirdiysen.

Evet,o yüzden de ne olur ne olmaz diye buna bakması gerektiğini de düşündüm.Ne de olsa elektronik yazılımlı aletler,aynı istikrarda ilerlemiyorlar hep.

Setup'u bitirin,kurulum sonlandıktan sonra tekrar çalıştırmayı deneyin.

Çok herecanli lan. Teşekkürlerler hallettim falan demesini bekliyorum makresin. Yoksa fıtık olacam

Çözüldü mü
Bir sonraki sorunda görüşmek üzere makre si

Muhteşem bişi yaaaa. 90 li yılların sorunlarını 2025 de yaşatıyo bize

Muhtemelen Veri Yürütme Engellemesi yaşadı. Acaba şu an napıyordur? :p

Setup'u bitirin,kurulum sonlandıktan sonra tekrar çalıştırmayı deneyin.

evet kurudum ve yaptım bazı meraklı arkadaşlar olmuş kına yakısınlar yaptım

Çok herecanli lan. Teşekkürlerler hallettim falan demesini bekliyorum makresin. Yoksa fıtık olacam

hastanelik olmana gerek

Çözüldü mü
Bir sonraki sorunda görüşmek üzere makre si

benim sorun çok olur ama sizde insanlık kalır bilimeme

Muhteşem bişi yaaaa. 90 li yılların sorunlarını 2025 de yaşatıyo bize

klasikler herşeydir

komik yeri değil burası sorun sayfası dı

Muhtemelen Veri Yürütme Engellemesi yaşadı. Acaba şu an napıyordur? :p

oldu

Buluutut hoperlörü tanıtmaya çalışıyor olabilir

keşke dalga geçeni yardım etsin.

Kizma mak res hanimcim hepsi el birligi ile yardimci olmaya calistilar. Arada espriler olur oyle buranin guzel yanı bu. Benim sorunum oldugunda bunlar bana yardimci olmuyor bi tek glu bey elinden geldigince cevap veriyor.

Kizma mak res hanimcim hepsi el birligi ile yardimci olmaya calistilar. Arada espriler olur oyle buranin guzel yanı bu. Benim sorunum oldugunda bunlar bana yardimci olmuyor bi tek glu bey elinden geldigince cevap veriyor.
Bana insanlık meme falan demiş waticiim… bu gece uykum gelmez artık…

benim bir sorun varken ben gergin olurmu bana o durumlarda laf söylemeyini rica ederiyorum bu rica kaç kere yaptım inan hatırmamıyorum şaka tabikide komik olur ama ben bu sayfada yapılan şakalar bu akşam hiç gülümemedim...

benim bir sorun varken ben gergin olurmu bana o durumlarda laf söylemeyini rica ederiyorum bu rica kaç kere yaptım inan hatırmamıyorum şaka tabikide komik olur ama ben bu sayfada yapılan şakalar bu akşam hiç gülümemedim...
Olsun hos gormek lazim, seni yillarca taniyorlar ve benimsemisler. Hayirli ramazanlar :kalp:

Geri