amd

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
windows + r tuşuna aynı anda basın,

açılan pencereye CMD yazıp enter'a basın, siyah bir ekran açılacak aşağıdaki komutu oraya girip tekrar enter'a basın, çıkan yazıyı bizimle paylaşın.

wmic path win32_VideoController get name

Virüs koruma programı kullanıyor musunuz?
Eğer kullanıyorsanız;antivirüs programına girip Karantina yazan kısımdan setup dosyasını güvenli moda çekin.Öyle deneyip tekrar kurun.

McAfee'ye giriş yaparak Karantina kısmında görünen dosyaları geri yükleyip tekrar giriş yapmayı deneyin AMD'ye.

McAfee'ye giriş yaparak Karantina kısmında görünen dosyaları geri yükleyip tekrar giriş yapmayı deneyin AMD'ye.

mcafee, amd'nin sitesinden indirdiğin driver setupunu virüs olarak görmesi ve karantinaya alması mümkün değil dostum, istesen de aldıramazsın.

bu kadında acundan daha fazla etki gücü var ya
her geldiğinde bütün forum oturuyoz bunun sorununu çözmeye çalışıyoz
valla helal olsun mak res iyi hipnoz ediyon bizi

mcafee nerden girecem ki
Ekran Görüntüsü (1).png
Arama çubuğuna yazarak da girebilirsin,sağ taraftaki ok imlecine tıklayarak da görüntüleyebilirsin.Antivirüs programları genelde uygulamayı zararlı gördüğü için Karantina kısmına atar ve açılmasını engeller.Bir de böyle deneyin.Eğer olmazsa da AMD yazılım merkezinin yeni veyahut eski versiyonlarını indirmeyi deneyin.

bu kadında acundan daha fazla etki gücü var ya
her geldiğinde bütün forum oturuyoz bunun sorununu çözmeye çalışıyoz
valla helal olsun mak res iyi hipnoz ediyon bizi
ben sonuç odaklı yım bir sorun varsa hepberbera çözülmeli bence yardım etmemek istimeyen girimez konuya yardım arkadaşlar ayrı ayrı teşekkür ederim...

mcafee, amd'nin sitesinden indirdiğin driver setupunu virüs olarak görmesi ve karantinaya alması mümkün değil dostum, istesen de aldıramazsın.

Bazı setupları korsan yazılım olarak görerek bunu yapabiliyor.Birkaç kez başıma geldi bu durum ve çözümünü böyle yapmıştım.
Belki aynı şekil bu arkadaşın da başına gelmiş olabilir diye düşündüm.
Farklı versiyonlar deneyerek de bu sorunu çözüme kavuşturur belki.

Ekli dosyayı görüntüle 107098
Arama çubuğuna yazarak da girebilirsin,sağ taraftaki ok imlecine tıklayarak da görüntüleyebilirsin.Antivirüs programları genelde uygulamayı zararlı gördüğü için Karantina kısmına atar ve açılmasını engeller.Bir de böyle deneyin.Eğer olmazsa da AMD yazılım merkezinin yeni veyahut eski versiyonlarını indirmeyi deneyin.
yazdım direk google çıktı mcafee webadvisor böyle yazınca google çıkıyor

Bazı setupları korsan yazılım olarak görerek bunu yapabiliyor.Birkaç kez başıma geldi bu durum ve çözümünü böyle yapmıştım.
Belki aynı şekil bu arkadaşın da başına gelmiş olabilir diye düşündüm.
Farklı versiyonlar deneyerek de bu sorunu çözüme kavuşturur belki.

amd, intel, nvidia gibi milyonlarca kullanıcısı olan şirketler setupları kullanıma sunmadan önce, piyasada bilinen tüm antivirüs ve malware yazılımlarında penetrasyon eder sonra kullanıma sunarlar, dolayısı ile evet senin söylediğin gibi bazı uygulamaları zararlı yazılım olarak görebilirler ancak onlar üçüncü parti yazılımlar, donanım/bileşen veya aygıt sürücülerinde böyle bir şeyin olması mümkün değil eğer resmi sitesinden indirdiysen.

ekran renk ayarını monitör üzerinden de yapabilirsin @mak res
monitörün yan tarafında veya alt bölümünde tuşlar olur onlarla contrast / brightness / gama ayarları olur oraları arttırıp azaltarak ayarlayabilirsin.

Geri