mak res
Elmas Üye
indir dimHayır,yeşil olan ibre yeterlilik miktarını gösteriyor.
AMD'yi kurdunuz mu yoksa hiç mi inmedi/açılmadı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
indir dimHayır,yeşil olan ibre yeterlilik miktarını gösteriyor.
AMD'yi kurdunuz mu yoksa hiç mi inmedi/açılmadı?
Setup olarak kurmak için;sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın.inmedi/açılmadı
yaptım ama olmadiğiSetup olarak kurmak için;sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın.
wmic path win32_VideoController get name
mcafee nerden girecem kiMcAfee'ye giriş yaparak Karantina kısmında görünen dosyaları geri yükleyip tekrar giriş yapmayı deneyin AMD'ye.
McAfee'ye giriş yaparak Karantina kısmında görünen dosyaları geri yükleyip tekrar giriş yapmayı deneyin AMD'ye.
mcafee nerden girecem ki

ben sonuç odaklı yım bir sorun varsa hepberbera çözülmeli bence yardım etmemek istimeyen girimez konuya yardım arkadaşlar ayrı ayrı teşekkür ederim...bu kadında acundan daha fazla etki gücü var ya
her geldiğinde bütün forum oturuyoz bunun sorununu çözmeye çalışıyoz
valla helal olsun mak res iyi hipnoz ediyon bizi
Bazı setupları korsan yazılım olarak görerek bunu yapabiliyor.Birkaç kez başıma geldi bu durum ve çözümünü böyle yapmıştım.mcafee, amd'nin sitesinden indirdiğin driver setupunu virüs olarak görmesi ve karantinaya alması mümkün değil dostum, istesen de aldıramazsın.
yazdım direk google çıktı mcafee webadvisor böyle yazınca google çıkıyorEkli dosyayı görüntüle 107098
Arama çubuğuna yazarak da girebilirsin,sağ taraftaki ok imlecine tıklayarak da görüntüleyebilirsin.Antivirüs programları genelde uygulamayı zararlı gördüğü için Karantina kısmına atar ve açılmasını engeller.Bir de böyle deneyin.Eğer olmazsa da AMD yazılım merkezinin yeni veyahut eski versiyonlarını indirmeyi deneyin.
BEN YAYINCI SANMIŞTIM SORRY.AMD
yok ben yayınıcı değilmi![]()
sorun değilBEN YAYINCI SANMIŞTIM SORRY.
Bazı setupları korsan yazılım olarak görerek bunu yapabiliyor.Birkaç kez başıma geldi bu durum ve çözümünü böyle yapmıştım.
Belki aynı şekil bu arkadaşın da başına gelmiş olabilir diye düşündüm.
Farklı versiyonlar deneyerek de bu sorunu çözüme kavuşturur belki.