amd ve valorant

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Yanlışlıkla renk körü modunu mu aktif hale getirdin acaba bir kontrol eder misin ? Ya da amd adrenalin yazılımını aç ekran bölümüne gel piksel format kısmın RGB full olarak değiştir. Limited seçilirse renkler soluk görünür

Yanlışlıkla renk körü modunu mu aktif hale getirdin acaba bir kontrol eder misin ? Ya da amd adrenalin yazılımını aç ekran bölümüne gel piksel format kısmın RGB full olarak değiştir. Limited seçilirse renkler soluk görünür

masaüstü tık yapımda amd açmıyor yönetici olarak dedim de açmıyor

amd silip yeniden yüklesem olur birde bazen uyarı geliryo güncelleme yap diye yapıyorum ama bu sefer amd hiç açmıyor

amd silip yeniden yüklesem olur birde bazen uyarı geliryo güncelleme yap diye yapıyorum ama bu sefer amd hiç açmıyor
Windows Ayarları > Sistem > Ekran kısmına git.
HDR açıksa HDR’yi kapatıp dene.

@mak res bu adımları dener misin

1.AMD Adrenalin ayarlarına gir, Display (Ekran) kısmından Pixel Format'ı "RGB Full (4:4:4)" olarak ayarla.

2.Windows ayarlarından HDR’yi kapat.

3.Amd Adrenalin'de "Custom Color" ve "Color Enhancement" gibi renk oynama ayarlarını devre dışı bırak.

4.Monitörünün kendi ayarlarından sRGB modunu seç.

5.Oyun içindeki "Colorblind" modlarının kapalı olduğuna emin ol.

@mak res bu adımları dener misin

1.AMD Adrenalin ayarlarına gir, Display (Ekran) kısmından Pixel Format'ı "RGB Full (4:4:4)" olarak ayarla.

2.Windows ayarlarından HDR’yi kapat.

3.Amd Adrenalin'de "Custom Color" ve "Color Enhancement" gibi renk oynama ayarlarını devre dışı bırak.

4.Monitörünün kendi ayarlarından sRGB modunu seç.

5.Oyun içindeki "Colorblind" modlarının kapalı olduğuna emin ol.

benim AMD açmıyor diye silidim sonra tekara yüklemdim ama bu seferde amd kurumuyor

Geri