Amca olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mesai say say bitmez bak yeğenim der..

Coğu amcaların aile apartmanı vardır... tüm sülaleyi oradan yönetirler...

Beni ve diğer kuzenlerimi kuran kursuna gönderip sadece besmele öğrendikten sonra aldılar....

amca olamamak konusu talep etmiştim. amca olanlar yazsın. biz bilmeyiz o duyguyu.

Hüdaverdi Pırtık ; Ali bey amcaaa

Amcamlar iyilerdir çok severim. İyiki amcam var Amcalar iyidir.

plesk ne olmak istiyor sorsanıza, konu konu dolaşıyoruz bayram ziyaretine giden akrabalar gibi...

Sevgili amcalar, rica ediyorum kardeşlerinizi kazıklamayın. İlerde yeğenleriniz "böyle bir akrabam olmasa da olurmuş" diyor arkanızdan.
Başka şeyler de diyen oluyor.

bizim amcamız yok, ben amca olduğumda çok sevinmiştim yeğenimi sürekli gezdiriyor evde de oyunlar oynuyordum. ilk yeğen koca kız oldu liseye gidiyor, hemen hemen her şeyiyle biz ilgilendik. ikinci yeğen geldiğinde kendimi daha bi amca hissettim çünkü çok şımarık ve sırnaşık. ya kucağıma atlıyor ya da bacağıma sarılıp bırakmıyor hadi haberleri sunalım diyerek video kaydına almamı istiyor.
bir keresinde telefonla konuşuyorum diye odamdan göndermiştim geri döndüğünde "ya amca ben seninle takılmaya geldim, sen beni gönderiyorsun" diyerek tatlı tatlı sitem etmişti slslsji

kreşi pek sevip eve dönmek istemiyordu, onu almaya gittiğimde öğretmeni sordu bu kişiyi tanıyor musun? gözlerimin içine baka baka yok tanımıyorum demişti. ben kızınca da aaaa amcam gelmiş diyerek koşup bacağıma sarılmıştı slslsji

şimdi gözlük takmaya başladı, çerçevesini gösterip beğendin mi? nasıl olmuş? diye sorarken çok tatlıydı.
geçen gün hatun da yeni gözlüğünü beğenime sunup fikrimi sordu, eee tabii ki çok yakışmıştı. :emoji_two_hearts:

neyse amca olmak güzel..

şu an pozisyonum iyi. mümkünse erkek yeğen olmasın. ileride anne hakkını yiyen kötü dayı derler, küfür ederler.
tamam not alıyoruz. kız yeğen iyidir iyi, almanya'dan çikolata yollasan ''canım dayımın çaklıtları'' diye çeker atar ama erkek öyle mi? yok bilmem ne zımbırtısının oyunu çıkmış dayı onu al, dayı dortmund forması al, dayı araba parçası al... gerildim.
kimse doğurmasın.

25 yaşında bir yeğenim var Almanya'da yaşıyor, en son onu gördüğümde 8-9 yaşındaydı. Abim ve yengem uzun zamandır ayrı yaşıyorlar dolayısıyla babasına ve aileme karşı tepkili ve arayıp sormuyor hiç. Ailede bir tek ben ve büyük kızım irtibatlıyız kendisiyle. Çok seviyorum onu ancak yüz yüze görüşemiyoruz hiç. Bu da son fotoğrafı.

IMG-20200910-WA0010.jpg

25 yaşında bir yeğenim var Almanya'da yaşıyor, en son onu gördüğümde 8-9 yaşındaydı. Abim ve yengem uzun zamandır ayrı yaşıyorlar dolayısıyla babasına ve aileme karşı tepkili ve arayıp sormuyor hiç. Ailede bir tek ben ve büyük kızım irtibatlıyız kendisiyle. Çok seviyorum onu ancak yüz yüze görüşemiyoruz hiç. Bu da son fotoğrafı.

Ekli dosyayı görüntüle 54497
Abi bir talibi çıkar burdan ben söyleyim siz düğün hazırlarına başlayın .p

Geri