-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.instagram.com
Bilemiyorum Plesk bey istedi yorumlar artık:=)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen geneli hainAmcalar olmaz olsun ya...
şu an pozisyonum iyi. mümkünse erkek yeğen olmasın. ileride anne hakkını yiyen kötü dayı derler, küfür ederler.plesk ne olmak istiyor sorsanıza, konu konu dolaşıyoruz bayram ziyaretine giden akrabalar gibi...
tamam not alıyoruz. kız yeğen iyidir iyi, almanya'dan çikolata yollasan ''canım dayımın çaklıtları'' diye çeker atar ama erkek öyle mi? yok bilmem ne zımbırtısının oyunu çıkmış dayı onu al, dayı dortmund forması al, dayı araba parçası al... gerildim.şu an pozisyonum iyi. mümkünse erkek yeğen olmasın. ileride anne hakkını yiyen kötü dayı derler, küfür ederler.

Abi bir talibi çıkar burdan ben söyleyim siz düğün hazırlarına başlayın .p25 yaşında bir yeğenim var Almanya'da yaşıyor, en son onu gördüğümde 8-9 yaşındaydı. Abim ve yengem uzun zamandır ayrı yaşıyorlar dolayısıyla babasına ve aileme karşı tepkili ve arayıp sormuyor hiç. Ailede bir tek ben ve büyük kızım irtibatlıyız kendisiyle. Çok seviyorum onu ancak yüz yüze görüşemiyoruz hiç. Bu da son fotoğrafı.
Ekli dosyayı görüntüle 54497
Görmeyi başarabilirsek mürüvvetini görmek kolay iş.Abi bir talibi çıkar burdan ben söyleyim siz düğün hazırlarına başlayın .p