Ambulansın siren sesini duyduğunda aklına ilk ne geliyor: korku mu, umut mu?

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
Halen umut var demektir.

Umut niye aklınıza geliyor onu anlamadım.
Korku gelir. Sevdiklerini düşünürsün vs.

Acilen nasil saga ya da sola ceksek de, rahatca gecebilsin Ambulans diye düsünürüz biz genelde...

Umut.

Başka şeyler için umut taşımıyorum zaten. Trafikte iken zaten hemen yol açıyorum hatta önümdekine ısrarla sellekör atıyorum ayıkması için. Unutmayın o ambulansın içinde bir yakınınız, sevdiğiniz birileri olabilir.

Acilen nasil saga ya da sola ceksek de, rahatca gecebilsin Ambulans diye düsünürüz biz genelde...

Fermuar sisteminin acilen Türkiye'de öğretilip alışkanlık haline getirilmesi gerekiyor. Ambulansın peşine takılıp daha hızlı gideyim derdinde olanlar var bi de: )

Direk gömüyom Allah rahmet eylesin
Benim bebe de gomuyor... =/ ezan okunma esnasında da Allah rahmet eylesin, diyor. .d bu tarz seyleri nasil boyle kodlamis, diyorum ama rast geldiyse demek ki...
Yani kurtulabilirliligi olan 1durum. O yuzden sifa diliyorum. Aksi durumda ailesine sabirlar diliyorum.

Siren sesi Aci veriyor... icindekinin sifa bulmasi icin de dua ediyorum. Bu da korku ve umit arasinda 1sey...

Fermuar sisteminin acilen Türkiye'de öğretilip alışkanlık haline getirilmesi gerekiyor. Ambulansın peşine takılıp daha hızlı gideyim derdinde olanlar var bi de: )
O degil de,avuc ici cizgileriniz, disavurumculugunuzun nedenini anlatir sekilde, netler.

Geri